به گزارش ایكنا به نقل از سی ان ان، شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی(CAIR)، بزرگترین سازمان حقوق مدنی مسلمانان در آمریکا، از بیانیه مشترک ۲۵ کشور، از جمله بریتانیا، فرانسه و سایر کشورهای اروپایی مبنی بر لزوم پایان فوری نسلکشی اسرائیل در غزه و پایبندی این رژیم به قوانین بینالمللی استقبال کرد.
در این بیانیه مشترک آمده است که رنج غیرنظامیان در غزه به عمق جدیدی رسیده و کمکهای قطرهای و کشتار غیرانسانی غیرنظامیان، از جمله کودکان، که به دنبال رفع نیازهای اساسی خود یعنی آب و غذا هستند، محکوم شده است.
شورای روابط آمریکایی ـ اسلامی مستقر در واشنگتن همچنین از بازجویی پلیس فدرال بلژیک از دو سرباز اسرائیلی در مورد اتهامات جنایات جنگی مرتکب شده در جریان نسلکشی غزه استقبال کرد. این بازجوییها پس از شکایتی که از سوی بنیاد هند رجب و شبکه اقدام حقوقی جهانی ثبت شده بود، انجام گرفته است.
شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در بیانیهای اعلام کرد: «ما از دولتهایی که علناً خواستار پایان نسلکشی در غزه شدهاند و از دولتهایی که گامهای مشخصی برای رعایت قوانین بینالمللی، از جمله بازجویی اخیر از متهمان به جنایات جنگی اسرائیل در بلژیک، برمیدارند، تقدیر میکنیم.»
در این بیانیه آمده است: «این تحولات، بار دیگر آنچه را که فلسطینیان و سازمانهای حقوق بشری از آغاز نسلکشی اسرائیل به روشنی بیان کردهاند، تایید میکند که اقدامات اسرائیل در غزه مصداق بارز جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت است. جامعه بینالمللی دیگر نمیتواند در مواجهه با گرسنگی اجباری، کشتار، پاکسازی قومی و تخریب عمدی زیرساختهای غزه توسط اسرائیل سکوت کند. پاسخگویی و عدالت، اموری اختیاری یا انتخابی نیستند، بلکه تعهداتی الزامآور بر اساس قوانین بینالمللی بهشمار میآیند.»
این شورا از دولت آمریکا و همه دولتهای جهان خواست تا اقدامات فوری برای پایان دادن به نسلکشی انجام دهند و مسئولان این جنایات را کاملا پاسخگو قرار دهند.
۲۵ کشور از جمله انگلیس، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، استرالیا، کانادا، دانمارک، نیوزیلند روز گذشته با صدور بیانیهای خواستار پایان فوری جنگ در غزه و توقف جنایتهای اشغالگران قدس علیه مردم مظلوم فلسطین شدند.
در بیانیه آنها آمده است: «جنگ در غزه باید همین حالا پایان یابد. رنج غیرنظامیان در غزه به سطح بیسابقهای رسیده است. کشتار بیش از ۸۰۰ فلسطینی که به دنبال دریافت کمک بودند، وحشتناک است. خودداری اسرائیل از رساندن کمکهای ضروری به غیرنظامیان غیرقابل قبول است.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «پیشنهاد انتقال فلسطینیها به یک منطقه بشردوستانه کاملاً غیرقابل قبول است. جابجایی اجباری، نقض قوانین بینالمللی بشردوستانه است. ما با هرگونه اقدامی در جهت تغییر جغرافیایی یا جمعیتی مخالفیم.»
انتهای پیام