کد خبر: 3510998
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵

جلسات شناخت ماه رمضان در دزفول تشكيل می‌شود

گروه اجتماعی: مسجد بلال شهرستان دزفول علاوه بر جزءخوانی‌ قرآن كريم به مناسبت ماه رمضان، همه روزه جلسات سخنرانی با موضوع شناخت بيشتر ماه رمضان و بهره‌مند شدن از فضايل اين ماه را برای‌ عموم مردم برگزار می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مسجد بلال شهرستان دزفول به مناسبت ماه مبارک رمضان جلسات جزءخوانی قرآن كريم و سخنرانی روزانه ماه رمضان با حضور عموم مردم برگزار می‌کند.

جلسات جزءخوانی‌ قرآن كريم پس از نماز صبح و جلسات سخنرانی‌ شناخت ماه رمضان نيز همه روزه با شرکت حدود 200 نمازگزار در مسجد بلال تشكيل می‌‌شود. حجت‌الاسلام احمد انصاری امام جمعه اين مسجد در این جلسات به سخنرانی پیرامون ماه مبارک رمضان می‌پردازد.

مناجات، اهمیت ماه مبارک رمضان و جایگاه آن در تعالی و رشد انسان، شب‌های قدر و عبادات این شب‌ها و بیان احکام از جمله موضوعات این جلسات هستند.

از برنامه‌های‌ اين مسجد در ماه رمضان برگزاری مراسم احیاء در شب‌های‌ قدر است. اين مراسم شب 23 ماه رمضان ویژه آقایان برگزار خواهد شد.

captcha