به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، با اشاره به فعالیتهای دانشگاهها مرتبط با قرآنی، گفت: با وجود فعالیتهای خوب صورت گرفته تدبر در قرآن کریم، باید اهتمام بیشتری به این بخش صورت گیرد؛ همچنین پایاننامههای قرآنی نیازمند کار خلاقانهتر و شجاعانهتری دارد.
وی در پاسخ به سوال ایکنا در خصوص اینکه وزارت علوم، چه تمهیدی را در جهت نهضت فهم قرآن اندیشیده است، گفت: از روزی که مسئولیت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم را عهده دار شدهام، اهتمام ویژهای به گسترش فعالیتهای قرآن و عترت داشتهام؛ در حوزه عترت جشنوارههای ملی مهمی برگزار کردهایم که برگزاری ۱۶ جشنواره ملی در این حوزه و برنامهریزی و آغاز ۲۹ جشنواره دیگر که تا پایان سال جاری به ثمر خواهد رسید، در این راستا است و هزاران اثر پژوهشی، ادبی، هنری و... از طریق دانشگاهیان تولید شده است و هزاران نفر درگیر این حرکت ملی شدهاند.
هاشمی با بیان اینکه در حوزه قرآن، تاکید وزارت علوم بر تدبر در قرآن کریم و عدم اکتفا به ظواهر قرآن بوده است، گفت: در این حوزه توفیقاتی کسب کردهایم و گمان میکنم بخشی از دغدغه ارتباطات بینالمللی کشور میتواند در حوزه کشورهای جهان اسلام و مسلمانان سایر کشورها باشد که هم در حوزه پژوهشی و هم حوزه فرهنگی برنامههای گوناگونی میتوان برنامههای مختلفی ترتیب داد.
وی تعامل با سایر دستگاهها نظیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، وزارت ارشاد، شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... را فعالیت دیگری دانست که وزارت علوم به آن اهتمام دارد و همواره از فعالیتهای مرتبط با حوزه قرآن حمایت کردهایم که گمان میکنم نکته مثبتی است، ولی مطالبه وزارت علوم، ارتقا و اعتلای این فعالیتهاست.
وی در پایان به انجام مقدمات تفاهمنامهای میان وزارتخانههای «علوم، تحقیقات و فناوری» و «فرهنگ و ارشاد اسلامی» اشاره و ابراز امیدواری کرد این تفاهمنامه به زودی منعقد شود.