کد خبر: 3511452
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

بهره‌مندی 2000 نفر از جوانان همدانی از برنامه‌های فرهنگی در تابستان

گروه اجتماعی: سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان عنوان کرد: امسال بیش از دو هزار نفر از جوانان و نوجوانان از برنامه‌های تابستانی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی کارگران همدان بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان احمد توصیفیان در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: امسال بیش از دو هزار نفر از جوانان و نوجوانان از برنامه‌های تابستانی مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی کارگران همدان بهره‌مند می‌شوند.
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه در مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی کارگران همدان برنامه‌های آموزشی، فرهنگی، عقیدتی و قرآنی در نظرگرفته شده است، افزود: این برنامه‌ها نیز با هماهنگی دفتر امور فرهنگی با همکاری نهادهای فرهنگی و با بهره‌گیری از مربیان مجرب برگزار می‌شود.
وی ابراز کرد: توسعه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و فرهنگ و منش پهلوانی از رویکردهای بخش ورزش و تفریحات سالم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که در این راستا هر سال ده‌ها برنامه ورزش همگانی و قهرمانی در رشته‌های مختلف توسط این اداره‌کل با همکاری اداره‌کل تربیت بدنی و تفریحات سالم اجرا می‌شود.
توصیفیان ادامه داد: برگزاری همایش‌های مختلف به مناسبت‌های مختلف هفته تعاون، هفته کار و کارگر، دهه فجر، هفته دولت و ... مثل همایش کوهپیمایی، دوچرخه‌سواری، پیاده‌روی و .. همچنین برگزاری مسابقات مختلف ورزشی و نیز اعزام تیم‌های برتر به مسابقات قهرمانی کارگران کشوری از جمله برنامه‌های اجرا شده و یا در حال اجرای مجموعه فرهنگی و ورزشی کارگران استان است.
سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان بیان کرد: این برنامه‌ها با هدف جلب توجه به سلامت و روح فعالان و شاغلان در بنگاه‌های اقتصادی، تولیدی و صنعتی دنبال می‌شود و مجموعه برنامه‌های فرهنگی ورزشی کارگران اداره کل با هماهنگی و تعامل دیگر دستگاههای همسو با سیاست‌های مرتبط با دولت تدبیر و امید اجرا می‌شود.
captcha