کد خبر: 3512175
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۸

کاهش بودجه و هر سال دریغ از پارسال گفتمان‌های دانشجویی و طلاب

گروه جامعه: مدیر دفتر گفتمان و اندیشه جوان معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به برگزاری 750 گفتمان طلاب و دانشجویی توسط این نهاد در سال گذشته اعلام کرد: به دلیل مشکل بودجه امسال 320 گفتمان برگزار خواهد شد.

داود میرزایی مقدم، مدیر دفتر گفتمان و اندیشه جوان معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به کمبود بودجه این سازمان و تأثیر این مسئله بر برگزاری گفتمان‌های دانشجویی و طلاب، گفت: در سال گذشته 750 گفتمان برگزار شد که 430 گفتمان در خصوص آسیب‌ها و راه‌کارهای فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی، خانواده و رسانه‌های دیجیتال، پایگا‌ه‌های آموزشی، سواد رسانه‌ای و فضای مجازی بوده است.

وی از برگزاری 320 گفتمان ویژه در خصوص اهمیت مجلس خبرگان در سال گذشته خبر داد و گفت: این گفتمان‌ها علاوه بر دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در مساجد و محل‌های تجمع عمومی مردم برگزار شد.

میرزایی مقدم با تأکید بر اینکه برای برگزاری این دوره‌ها در سال گذشته اساتید طراز اول ملی برای گفتمان‌های ویژه به استان‌ها اعزام می‌شدند، گفت: در سایر برنامه‌ها نیز از اساتید بومی استفاده می‌شد.

وی بر اهمیت برگزاری گفتمان‌های طلاب و دانشجویی به دلیل دو طرفه بودن و کمک به توسعه گفتمان انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: از سال 80 تاکنون این برنامه‌ها در حال انجام است. در این گفتمان‌ها شبهات و پرسش‌های دانشجویان مطرح و به صورت گفتمانی به آنها پاسخ داده می‌شود و این مسئله به کاهش تأثیر شبهه‌افکنی‌های مختلف دشمنان کمک می‌کند.

میرزایی مقدم در خصوص تعداد گفتمان‌هایی که برگزاری آنها برای سال جاری پیش‌بینی شده بود، گفت: با توجه به کاهش بودجه و اعتبارات هر سال دریغ از پارسال است و مجبور می‌شویم تعداد گفتمان‌های برگزار شده را کاهش دهیم. در سال جاری نیز مجبور شدیم برای کاهش هزینه‌ها اعزام اساتید طراز اول کشور به استان‌های مختلف را لغو و از اساتید بومی برای گفتمان‌ها استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: البته تمامی سیاست‌گذاری‌ها صورت می‌گیرد و مسئولان استانی بر اساس سیاست‌های اعلامی برنامه‌ها را برگزار می‌کنند.

میرزایی در پایان گفت: برنامه‌ریزی ما در سال جاری برای حمایت از استان‌ها در برگزاری گفتمان‌ها برگزاری حداقل 320 گفتمان است اما استان‌ها نیز با توجه به اعتبارات خود گفتمان‌های دیگری را نیز برگزار می‌کنند که تعداد آنها معموملاً تا دو هزار گفتمان در سراسر کشور می‌رسد.

captcha