کد خبر: 3512458
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳

برگزاری جلسه ستاد برگزاری كنگره شهدای دانشجوی آذربايجان‌شرقی

گروه اجتماعی: جلسه ستاد برگزاری كنگره شهدای دانشجوی استان آذربايجان‌شرقی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، همزمان با ماه مبارك رمضان، چهاردهمين نشست از سلسله جلسات روسای دانشگاه‌ها استان آذربايجان‌شرقی با حضور سردار غلام عسگركريميان فرمانده سپاه عاشورا و مجموعه بسيج دانشجويی استان با محوريت ستاد برگزاري كنگره شهداي دانشجوی استان امروز در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.

سيدجواد انگجي رئیس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان‌شرقی در اين جلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان دومين استان دانشگاهی بعد از تهران، سهم قابل توجهي در علم آموزی و پژوهش در كشور برعهده دارد و برنامه‌ريزی‌های گسترده‌ا در زمينه ورود موثر در بخش‌های فناوری و دانش بنيان و حمايت از نخبگان دارد.

وی، افزود: استان آذربایجان‌شرقی دارای 35 واحد و مرکز است و 5 هزار و575 هیأت علمی و نزدیک  به 90 هزار دانشجو در واحدهای این  استان مشغول تدریس و تحصیل می باشند.

انگجی، گفت: تعداددانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه آزاد اسلامی تبريز3500 نفر، شهدای دانشگاه آزاد اسلامي تبريز14شهيد است كه از اين تعداد سه تن شهدای مدافع حرم و11 تن شهيد دوران دفاع مقدس هستند، دو شهيد گمنام نيز در دانشگاه آزاد اسلامی تبريز خاكسپاري شده كه محل زيارت عاشقان و دانشجويان عزيز می‌باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ادامه داد: طي روزهاي اخير مراسم تجليل از شهداي مدافع حرم تبريز را برگزار كرديم و مراسمي نيز همزمان با روز آزادسازی خرمشهر در سازمان مركزي برگزارشد كه طي آن  دانشنامه شهيدان: محرم عليپور، حامد جواني و صادق عدالت اكبري به خانواده‌های معظم آنها اهدا شد. همچنين اعزام160 نفر در قالب كاروان راهيان نور به مناطق عملياتي، اعزام 30 نفر از اعضاي بسيج اساتيد، دانشجويي و كارمندی به ديدار مقام معظم رهبري در 29 بهمن برخي از اقداماتي است كه در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز در ماه‌های اخير انجام شده است.

سردار غلام عسگر كريميان فرمانده سپاه عاشورا نیز با اعلام رضايت از پيشرفت برنامه‌های مصوب ستاد مركزی كنگره شهدای دانشجوی استان، از همكاری و همراهی روسای دانشگاه‌های استان قدرداني كرد.

وی، با بيان رويكردها دشمنان انقلاب اسلامي از طراحي ويژه آنها براي شكستن بنيان مستحكم خانواده افزود: دشمنان انقلاب اسلامي در راستای تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، در صدد ضربه زدن به بنيان مستحكم خانواده مخصوصا نقش مادری در خانواده‌ها هستند كه در اين زمينه ضرورت دارد روسای دانشگاه‌ها با برنامه‌ريز دقيق، ظرفيت و پتانسيل دانشگاه‌های استان راجهت مبارزه و مقابله با اين مسئله بسيج نمايند.

وي با اشاره به مسائل مربوط به جبهه مقاومت و تشكر از همكاری دانشگاه‌ها در اين زمينه  تصريح كرد: ما بايد بتوانيم به ابهامات و سوالات قشر دانشجو پاسخ مناسب دهيم و تبيين و توجيه افكار عمومي و دانشجويان به عنوان عناصر تأثيرگذار جامعه و همراه كردن آنها بهترين كمك و ياری به جبهه مقاومت اسلامي است.

فرمانده سپاه عاشورا در پايان تأكيد كرد: بي‌شك يكي از رسالت‌هاي بزرگ كنگره شهداي دانشجو، شبكه سازي در مقابله و مواجه با عمليات بالفعل "نفوذ دشمن" است و اين شبكه سازی بايد از درون دانشگاه‌ها اتفاق بيفتد تا باعث موفقيت قطعي شود.

captcha