کد خبر: 3512568
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸

20000 هزار صبحانه در روز عیدفطر در بین نمازگزاران همدانی توزیع می‌شود

گروه اجتماعی: شهردار همدان عنوان کرد: با همکاری ستاد اقامه نماز 20 هزار بسته صبحانه در روز عیدفطر در بین نمازگزاران توزیع می‌شود، همچنین آذین‌بندی شهر همدان نیز آغاز شده و شهر تا روز عید آمادگی کامل را خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، مصطفی رسولی، شهردار همدان یکشنبه، 13 تیرماه در نشست کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: مجموعه فرهنگی ابوذر یکی از مکان‌های مهم برای اسکان مسافران عید فطر است این مجموعه توسط شهرداری آسفالت شده و امکان نصب 1000 چادر در آن فراهم آمده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه به اینکه با همکاری ستاد اقامه نماز 20 هزار پک صبحانه در روز عیدفطر در بین نمازگزاران توزیع می‌شود، عنوان کرد: آذین‌بندی شهر همدان نیز آغاز شده و شهر تا روز عید آمادگی کامل را خواهد داشت.
محمدبداغی، معاون پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان نیز از برگزاری مسابقات قرآن و عترت از سوم تا 11 مرداد در همدان خبر داد و گفت: این مسابقات یکی از رویدادهای قرآنی کشور است، همچنین مسابقات ورزشی استثنایی در قسمت پسران در استان همدان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: کلاس‌های سطح «ج» در طول تابستان در چرخه اسکان وارد می‌شود و صرفا در تعطیلات عیدفطر مورد استفاده قرار می‌گیرند.
captcha