کد خبر: 3513055
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵

راه‌یابی 70 نفر به مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: 70 نفر طی مصاحبه‌ای به مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله حضرت ثامن‌الحجج‌(ع) مشهد راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد مروج‌کاشانی، مسئول منطقه خراسان رضوی مؤسسه از اعلام نتایج مصاحبه تخصصی مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله حضرت ثامن‌الحجج‌(ع) مشهد خبر داد.

وی با اعلام این که اول تیر‌ماه موعد مصاحبه داوطلبان شرکت در دوره حفظ یکساله بود، افزود: در مدت سه روز مصاحبه از بین 140 مصاحبه‌شونده حدود 70 نفر جهت حضور در مدرسه گزینش شدند.

مسئول مدرسه ثامن‌الحجج‌(ع) مشهد با بیان این که مسئولیت گزینش این مدرسه با محسن قیصری، حافظ کل قرآن و استاد و مدیر مدرسه مشهد بود، افزود: پس از پایان زمان مصاحبه و با جمع‌بندی موارد ارائه شده، نتایج مصاحبه در تاریخ دهم تیر‌ماه از طریق سایت مؤسسه بیت‌الاحزان اعلام شد.

کاشانی با اشاره به داوطلبان این مدرسه تأکید کرد: افرادی که نامشان در لیست قبول‌شدگان باشد باید در روز 18 تیرماه با در دست داشتن مدارک اعلام شده در روز مصاحبه، از ساعت 8 تا 12 صبح در مکان برگزاری دوره آزمایشی به آدرس کیلومتر 25 جاده مشهد، چناران، شهر ییلاقی گلمکان میدان توحید مدرسه آیت‌‌الله خامنه‌ای برای شروع دوره آزمایشی 52 روزه حضور داشته باشند.

یادآور می‌شود، مدرسه ثامن‌الحجج(ع) مشهد با 140 نفر داوطلب، بیشترین ثبت‌ نام را در بین 9 مدرسه کشور داشته است.

captcha