کد خبر: 3513111
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹

جمع‌خوانی‌کتاب «اعترافات غلامان» در کتابخانه عمومی رامشیر

گروه اجتماعی: کتاب «اعترافات غلامان» یکی از کتاب‌های معرفی شده توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در جشنواره رضوی در كتابخانه عمومی امام علی(ع) رامشیر جمع خوانی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان، حیدر حیدری رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان رامشیر از جمع خوانی کتاب «اعترافات غلامان» در این شهرستان خبر داد.

وی گفت: در ایننشست،کتاب «اعترافات غلامان» که از منابع معرفی شده توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ششمین جشنواره رضویاست، توسط محمد سلطانی‌فر کتابدار کتابخانه امام علی(ع) مشراگهدر جمع علاقه‌مندان به کتاب قرائت شد.

حیدری ادامه داد: کتاب «اعترافات غلامان»به قلم حمیدرضا شاه آبادی به رشته تحریر درآمده و کانون پرورش فکری کودکان و نوجواننوبت پنجم این کتاب را در سال 1395 به چاپ رسانده است. این کتاب ویژه گروه سنینوجوان است؛ اما به دلیلتازگی مطالب می‌تواند برای افراد بزرگسال نیز جالب توجه باشد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان رامشیر گفت: داستاناین کتاب به شرح حال غلامانی اشاره دارد که از زمان حرکت امام رضا(ع) به دستور مأمون عباسیاز مدینه تا لحظه شهادت ایشان همراه و شاهد اتفاقات به وقوع افتاده بودندودر اکثر قسمت‌های کتاب به تعریف و تمجید از امام بزرگوار می پردازند و از جذابتی که آنامام داشت سخن می‌رانند. هر چند که اینهمراهی و حضور در محضر امامتاثیر زیادینداشت ودرنهایتبه دستور مامون کمر به قتل امام بزگوار می‌بندند.

captcha