حسینی کاشانی خبر داد:
تاسیس بانک دانشوران حوزوی کشور
گروه حوزههای علمیه: مسئول اداره امور پژوهشگران و همکاران علمی معاونت پژوهش حوزه از فعال کردن مجدد بانک دانشوران حوزوی سراسر کشور خبر داد.
سیدمحمدجواد حسینی کاشانی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: بانک دانشوران حوزوی به صورت مقدماتی در گذشته وجود داشت و بیشتر با هدف تست کردن فعالیت این مجموعه، ایجاد شده بود.
وی با بیان اینکه در دوره جدید با هدف شناسایی دقیق محققان حوزوی سراسر کشور و فعالیت پویای این مجموعه، بنا داریم بانک را به نحوی فعالتر برای دسترسی عموم به محققان ایجاد کنیم.
حسینی کاشانی تصریح کرد: این مجموعه بانک پویایی اطلاعات پژوهشگران حوزوی در تمامی رشتهها را در اختیار عموم قرار میدهد و آثار، نوع فعالیت و معرفی پژوهشگران از جمله موضوعات مورد توجه در این بانک است.
وی اظهار کرد: بانک دانشوران حوزه پل ارتباطی میان پژوهشگران از یکسو و مخاطبان از طرف دیگر خواهد بود و با فرمتی جدید و به روزرسانی شده فعال خواهد شد.
مسئول اداره امور پژوهشگران و همکاران علمی معاونت پژوهش حوزه با بیان اینکه این طرح با همکاری معاونت پژوهشی حوزههای علمیه و معاونت پژوهش استان قم ایجاد میشود تصریح کرد: البته برخی مجموعهها مانند مرکز فرهنگ و معارف اسلامی برای خود بانکی از محققان مربوطه را ایجاد کردهاند اما چون هر کدام با اهداف بخسی صورت گرفته لازم است که مجموعه دانشوران و محققان در یک بانک جامع و بزرگ گردآوری شوند.
وی با بیان اینکه مدرک علمی، خروجی علمی فرد و آثار از جمله موضوعاتی است که در این بانک در دسترس عموم میتواند قرار گیرد گفت: نظریهپردازان و پژوهشگران بالفعل نیز میتوانند باثبت نام و ذکر فعالیتهای علمی خود در این مجموعه حضور داشته باشند.
شرایط حضور در بانک دانشوران
حسینی کاشانی با اشاره به شرایط ثبت نام در این بانک اظهار کرد: شرایط عمومی برای شرکت در این فراخوان شامل دارا بودن پرونده در مرکز مدیریت، اتمام پایه دهم یا سطح ۳ است و طلاب برگزیده جشنواره علامه حلی(ره)، از این شرط مستثنی هستند.
وی افزود: شرایط اختصاصی برای شرکت در این فراخوان شامل دارا بودن اثر علمی در یکی از قالبهای کتاب علمی منتشر شده، مقاله علمی چاپ شده در نشریات علمی، رساله علمی دفاع شده در سطح ۳ یا ۴ و یا معادل دانشگاهی آن، ارائه نظریه علمی در قالب کرسی نظریهپردازی و انجام طرحهای پژوهشی تکمیل شده یا در حال انجام است.
یادآور میشود، هم اکنون هزاران محقق و پژوهشگر حوزه در بیش از دهها رشته علوم اسلامی و انسانی در سراسر کشور فعالیت دارند و در صورت به ثمر نشستن این بانک و تکمیل آن، مجموعه منسجم و بزرگی از پژوهشها و پژوهشگران را شاهد خواهیم بود.