کد خبر: 3513616
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱

حجاب ضامن استحکام خانواده و امنیت اجتماعی است

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه پاسداران شهرستان زابل گفت: حجاب عامل استحکام بنیان خانواده است، زیرا موجب سالم ماندن و امنیت جامعه می‌شود و در جامعه‌ای که در آن سلامتی و آرامش وجود داشته باشد، خانواده‌ها نیز سالم و مستحکم خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان و بلوچستان، علی ثمره حسینی، فرمانده سپاه پاسداران شهرستان زابل، امروز در نشست عفاف و حجاب، گفت: پرداختن به مقوله حجاب تنها محدود به یک روز و یک هفته نیست، بلکه جریانی مستمر و مداوم است و باید در مورد آن برنامه‌ریزی علمی داشت.
وی افزود: عده‌ای می‌گویند حجاب یک واجب دینی نیست، بلکه امری تاریخی است و دیگر امروز لازم نیست حجاب داشته باشیم، در حالی که این تفکر کاملاً غلط است، چون حجاب یکی از احکام ضروری اسلام است و شیعه و سنی بر آن اتفاق نظر دارند.
فرمانده سپاه پاسداران زابل بیان کرد: حجاب به معنای پوشش مناسب، تنها مختص بانوان نیست بلکه برای همه آقایان و بانوان به‌عنوان یک ارزش بسیار مهم به شمار می‌رود و آقایان هم باید پوشش آنان حساب شده و متعارف باشد.
وی اظهار کرد: همانطور که دین اسلام روی مسأله حجاب تأکید دارد، دنیای غرب هم روی همین مسأله دست گذاشته و به دنبال رواج فرهنگ برهنگی، بی بند و باری و مقابله با حجاب است که در این زمینه باید هوشیار باشیم.
ثمره حسینی افزود: حفظ حجاب و عفاف و رعایت حریم‌ها در جامعه باعث افزایش آرامش روحی افراد و همچنین امنیت اجتماعی می‌شود. کسانی که حجاب را مانع آزادی خود می‌دانند و آن را کنار می‌گذارند، در درجه اول به خودشان آسیب می‌رسانند.
فرمانده سپاه پاسداران زابل عنوان کرد: حجاب عامل استحکام بنیان خانواده است، زیرا موجب سالم ماندن و امنیت جامعه می‌شود و در جامعه‌ای که در آن سلامتی و آرامش وجود داشته باشد، خانواده‌ها نیز سالم و مستحکم خواهند بود.
captcha