کد خبر: 3514518
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴

تجمع بانوان مدافع حجاب؛ از آرامگاه‌های ادیبان بزرگ تا باغ‌های مشهور شیراز

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب و همراه و همگام با سراسر کشور، تجمع بانوان‌های مدافع حجاب و عفاف در نقاط مختلف استان فارس و از جمله شهر شیراز برگزار شده و می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همزمان با فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب و همراه و همگام با سراسر کشور،  تجمع بانوان‌های مدافع حجاب و عفاف در نقاط مختلف استان فارس و از جمله شهر شیراز و در اماکنی نظیر بقاع متبرکه، آرامگاه سعدیه، باغ عفیف‌آباد و غیره برگزار شده و می‌شود.
این تجمع‌های مردمی که عمدتاً بعد از انجام پیاده‌روی‌های مختلف صورت می‌گیرد، با حضور بانوان تحت عنوان «مدافعان حریم خانواده» و با شعار «حیا، عفت، غیرت، حافظ حریم خانواده» برگزار می‌شوند که در آن بانوان ایرانی تأکید می‌کنند که چادر خود را دوست دارند و مدافع فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی هستند.
از عصر دیروز، 21 تیرماه این تجمع‌ها در نقاط مختلف شهر شیراز و استان فارس آغاز شده است که این تجمع‌ها به‌همت و همکاری نهادها و دستگاه‌های مختلفی نظیر سپاه فجر فارس، سازمان اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، استانداری، فرمانداری‌ها و سایر نهادهای مرتبط برگزار می‌شوند.
شهر شیراز در عصر دیروز شاهد تجمع‌های مختلف بانوان در اماکنی نظیر اغ ملی، پارك شكوفه بلوار الزهرا(س)، پارك رضوان سه راه دارالرحمه، پارك حاشیه‌ای بوستان سعدی واقع در لشكری و روستای كوشك بیدك، باغ عفیف‌آباد، آرامگاه سعدی و غیره بودند که این تجمع‌ها و پیاده‌روی نیز عصر امروز، 22 تیرماه با برپایی تجمعاتی در میدان شهدا، شهرک بزین و غیره نیز ادامه می‌یابد.
در این تجمع‌ها که با شعارهای کوبنده عفاف و حجاب مردم همراه است،‌ هزاران نفر مشارکت دارند و در پایان تمام آن‌ها نیز قطعنامه روز ملی حجاب و عفاف قرائت می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی اردکانی، امام جمعه موقت شیراز عصر دیروز در تجمع بانوان شیراز در آرامگاه سعدیه به اهمیت مسئله عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های دولتی باید به مسئله حجاب بیشتر اهمیت بدهند و راهکارهایی را بیندیشند.
وی با اشاره به جایگاه شیخ بزرگ شیراز، سعدی افزود: استفاده از الگوی پند و حکمت و اخلاق را خواستاریم چرا که تأسی از بزرگان ادبی و دینی برای جامعه امروز بسیار مفید است.
همچنین فرحناز شریعت، مسئول کمیته عفاف و حجاب اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس نیز که خبر از تشرف بانوان مدافع حجاب و عفاف به بقاع متبرکه را داده بود، در این رابطه گفت: بانوان ضمن تشرف به این بقاع متبرکه و زیارت امامزادگان واجب التعظیم، از روند حفظ حجاب زائران در بقاع متبرکه نیز بازدید کردند.
وی با بیان اینکه هفته عفاف و حجاب فرصت خوبی است تا مقام والای زنان با حجاب مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت: آستان مقدس امامزادگان مکان های مقدسی است و زائران با حفظ حجاب خود نیز به این بزرگواران حرم بیشتری خواهند گذاشت.
مسئول کمیته عفاف و حجاب اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس از ترویج عفاف و حجاب در بقاع متبرکه این استان خبر داد و گفت: در بقاع متبرکه استان فارس ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به صورت ویژه در دستور کار است و برنامه‌های مختلفی برای این امر در نظر گرفته شده است.
شریعت با بیان اینکه خادمین و روحانیون در این بقاع متبرکه از هر فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب استفاده می‌کنند، اضافه کرد: برپایی کارگاه‌های مختلف، برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب، برگزاری مسابقه عفاف و حجاب، آشنایی بانوان با فواید داشتن عفاف و حجاب در جامعه و ... از جمله کارهایی است که در بقاع متبرکه برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب انجام می‌شود.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی گفت: بقاع متبرکه مکان خوبی است تا فرهنگ عفاف و حجاب نهادینه شود.
captcha