کد خبر: 3515040
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱

از رسانه‌های برتر جشنواره «فیلم رضوی» یزد تجلیل می‌شود

گروه هنر: دبیر یازدهمین جشنواره ملی «فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی» در یزد از تجلیل از رسانه‌های برتر یازدهمین جشنواره فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی در یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، علی غیاثی ندوشن، دبیر یازدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی در یزد از تجلیل از رسانه‌های برتر یازدهمین جشنواره فیلم رضوی خبر داد و اظهار کرد: رسانه‌ها پل ارتباطی مردم و جشنواره‌ها هستند.
وی ادامه داد: باور برگزارکنندگان جشنواره رضوی هم این است که رسانه‌ها می‌توانند با درج اخبار و اطلاع‌رسانی صحیح، ارتباط بین هنرمندان، مردم و جشنواره را استحکام ببخشند. 
غیاثی ندوشن افزود: به همین منظور و همچون سال گذشته، برگزارکنندگان یازدهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی یزد در طول جشنواره رسانه‌هایی که اخبار جشنواره را پوشش می‌دهند رصد کرده و در اختتامیه از رسانه‌های برتر تقدیر خواهد شد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد گفت: میزان حجم اخبار تولیدی از سوی خود رسانه، میزان بازنشر اخبار ارسالی از سوی کمیته رسانه جشنواره، خلاقیت در بازآفرینی خبر و گزارش با توجه به نوع تیتر و متن و تعداد عکس و جانمایی در صفحه سایت یا روزنامه و...  از جمله مواردی است که برای انتخاب رسانه برتر در نظر گرفته خواهد شد.
یادآوری می‌شود یازدهمین جشنواره ملی «فیلم رضوی» ۱۸ الی ۲۱ مردادماه در یزد برگزار می‌شود.
captcha