کد خبر: 3515437
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳

دارالقرآن نسخه‌های کتابت شده از قرآن را به ناشران ارائه دهد

گروه ادب: مدیر انتشارات اسلامی گفت: اقدام پسندیده‌ای است که سازمان دارالقرآن نسخه‌های قرآنی را برای چاپ در اختیار ناشران قرار دهد، چون امکان بروز اشکالات در این زمینه بسیار کمتر بوده و مطلوب‌تر است.

قاسم نظیفی، مدیر انتشارات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره چاپ قرآن به خط غلامرضا صفامهدوی گفت: این قرآن تا چند سال گذشته به چاپ می‌رسید و با استقبال خوبی هم مواجه شده بود؛ چرا که این قرآن به شیوه قرآن عثمان‌طه صفحه‌بندی شده، اما با شیوه رسم‌الاملاء و سهل‌القرائه نگاشته شده بود و به جهت خط ساده و زیبای آن برای قاریان مطلوب بود که با الزامی شدن چاپ قرآن با رعایت رسم‌‌المصحف از سوی مرکز طبع و نشر، چاپ قرآن به خط غلامرضا صفامهدوی متوقف شد.
به گفته مدیر مسئول انتشارات اسلامی در یک دوره به درخواست سازمان دارالقرآن این نسخه به رایگان از طرف این موسسه در اختیار آن سازمان قرار داده شد تا برای چاپ و ارائه در برنامه نهضت قرآن‌آموزی به مراکز قرآنی اهدا شده و مورد استفاده قرار گیرد، که در مدت کوتاهی با شمارگان نزدیک به یک میلیون نسخه به فروش رفت و با استقبال گسترده مواجه شد، البته هنوز هم درخواست‌های زیادی در رابطه با آن وجود دارد.
نظیفی ادامه داد: با توجه به اینکه تغییر شیوه نگارش این قرآن با مشکلاتی همراه بوده و با وجود اینکه مخاطبان بسیاری داشت، اما این خط به محاق رفت که به نظر می‌رسد این مشکل نه تنها برای این خط، بلکه برای سایر خطوط نوشته شده توسط خطاطان ایرانی نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه این طرح اثرات خوبی را در حوزه نشر نداشته است، گفت: اخیراً قرآن به خط غلامرضا صفامهدوی از سوی سازمان دارالقرآن درخواست شد تا با رعایت رسم‌‌المصحف اصلاحاتی در آن صورت گیرد و به زیور طبع آراسته شود. 
مدیر انتشارات اسلامی با بیان اینکه اصلاح این خط در حال حاضر آغاز شده و مراحل ابتدایی کار در حال سپری شدن است، تصریح کرد: اقدام پسندیده‌ای است که سازمان دارالقرآن نسخه‌های قرآنی را برای چاپ در اختیار ناشران قرار دهد، چون با توجه به تخصص و تعهد این سازمان در امر چاپ قرآن، امکان بروز اشکالات در این زمینه بسیار کمتر بوده و مطلوب‌تر است.
captcha