کد خبر: 3515500
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷

مؤسسات قرآنی خراسان رضوی برای ثبت درخواست صدور مجوز اقدام کنند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: معاون قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد خراسان رضوی گفت: متقاضیان درخواست مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی برای ثبت درخواست تأسیس مؤسسات به سامانه بانک جامع اطلاعات قرآنی کشور مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ثبت ‌نام از متقاضیان ثبت مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی که از سال گذشته به‌دلیل ادغام دو اتحادیه قرآنی کشور متوقف شده بود، با راه اندازی سامانه ثبت نام آغاز شد.
وی ادامه داد: مجوز فعالیت مؤسسات قرآنی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی صورت می‌گرفت که برخی از مؤسسات در هر دو سامانه اطلاعات خود را ثبت کرده و از مزایای آن استفاده می‌کردند که از دو سال گذشته بحث ادغام دو اتحادیه و تمرکز در روند ثبت مؤسسات مطرح و در نهایت سال گذشته هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی نهایی شد و در روزهای اخیر سامانه ثبت مؤسسات قرآنی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: متقاضیان درخواست مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی خراسان رضوی با مراجعه به نشانی اینترنتی  www.telavat.com
نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

captcha