کد خبر: 3516483
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
موسوی متقی به ایکنا خبر داد:

راه‌اندازی شعبه‌های آموزش مجازی حفظ قرآن در استان‌ها/ آموزش 27 هزار نفر تاکنون

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن از راه‌اندازی شعبه‌های آموزش مجازی حفظ قرآن این ستاد در قریب 7 استان کشور خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا امسال این شعبه را در 15 استان راه‌‌اندازی کنیم.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی متقی، دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن در حاشیه سفر به شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به فعالیت‌های این ستاد گفت: یکی از بخش‌های فعالیت این ستاد آموزش مجازی تربیت حافظان قرآن است.
وی با بیان اینکه کسانی که امکان حضور در کلاس‌های آموزشی طرح تربیت حافظان قرآن را ندارند، می‌توانند در این طرح شرکت کنند، افزود:‌ پایگاه اطلاع‌رسانی http://www.quranhefz.ir/ ویژه کسانی است که می‌خواهند به‌صورت غیرحضوری حافظ قرآن کریم شوند که حفظ آنان به‌صورت تلفنی و غیرحضوری صورت خواهد گرفت.

استقبال گسترده از طرح آموزش غیرحضوری حفظ قرآن
موسوی متقی اظهار کرد: استقبال از این طرح بسیار خوب بوده است به‌عنوان مثال اشخاصی نمایندگان مجلس، پزشکان جراح و یا حتی افراد خانه‌دار در این طرح مشارکت کرده‌اند به‌طوری که از دی‌ماه سال 91 تاکنون که این طرح آغاز به کار کرده است، 27 هزار نفر در این طرح مشارکت کرده‌اند.

ظرفیت پذیرش در این طرح محدود است
دبیر ستاد طرح ملی تربیت حافظان قرآن با بیان اینکه ظرفیت‌های ما در اجرای این طرح محدود است، گفت: ما  این طرح را تبلیغ نمی‌کنیم اما مشاهده می‌کنیم که با استقبال خوبی مواجه شده است به طوری که اگر بخواهیم آن را تبلیغ کنیم بیش از 100 هزار متقاضی شرکت در این طرح خواهند بود.
وی همچنین از راه‌اندازی شعبه‌های آموزش مجازی حفظ قرآن در استان‌ها خبر داد و گفت: تاکنون این شعبه‌ها را در قریب 7 استان کشور راه‌اندازی کردیم و تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری این شعبه‌ها را در 15 استان راه‌اندازی کنیم که البته هنوز این شعبه در استان فارس راه‌اندازی نشده است.
captcha