کد خبر: 3516583
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶

برگزاری مرحله منطقه‌ای شانزدهمین دوره مسابقات قرآن خانواده‌های نزاجا در شیراز

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله منطقه‌ای شانزدهمین دوره مسابقات قرآن كریم خانواده‌های كاركنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سه روز به‌میزبانی تیپ 55 هوابرد شیراز در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی تیپ 55 هوابرد شیراز، مرحله منطقه‌ای شانزدهمین دوره مسابقات قرآن كریم خانواده‌های كاركنان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور 200 نفر از حافظان و قاریان برتر یگان‌های مختلف نیروی زمینی استان‌های  فارس و اصفهان صبح روز گذشته، 29 تیرماه میزبانی تیپ 55 هوابرد آغاز شد.  
حجت‌الاسلام مجتبی جعفری، رئیس عقیدتی ـ سیاسی تیپ 55 هوابرد شیراز در این مراسم طی سخنانی با ذكر حدیثی از امام سجاد(ع) گفت: همه ما به عنوان مسلمان و به عنوان پیروان مكتب اهل بیت(ع) با قرآن مانوس هستیم اما در كنار تلاوت قرآن بر ما وظیفه است كه حق قرآن را رعایت و ادا كنیم كه این حقوق بی‌شمارند از حقوق ظاهری تا حقوق باطنی قرآن.
وی با بیان اینکه اگر ما به قرآن عمل كردیم و مبنا در زندگی ما قرآن بود، توفیق هم یار خواهد شد، افزود: مقام معظم رهبری بارها فرمودند كه من انقلابی هستم و برما هم هست كه انقلابی باشیم و این انقلابی ماندن و انقلابی زندگی كردن برمبنای مفاهیم عالی قرآن كریم است.
در ادامه این مراسم كشتگر، رئیس دارالقرآن نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خصوص دستورالعمل، نحوه برگزاری و رشته‌های مسابقات قرآن توضیحاتی را بیان کرد.
یادآور می‌شود، این مسابقات با حضور 200 نفر در رشته‌های حفظ 3، 5، 10، 15، 20 و30 جزء، قرائت تحقیق و ترتیل، تفسیر جزء 16 قرآن كریم از تفسیر نمونه و اذان به مدت 3 روز از 29 تا 31 تیرماه جاری در شیراز در حال برگزاری است و نفرات منتخب به مسابقات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران راه خواهند یافت.
captcha