کد خبر: 3516715
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵
حاجیان‏‎زاده:

هدف کانون پرورش کودکان ترسیم اخلاق، تدین و سلامت است

گروه جامعه: مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن بیان اینکه مسیر و هدف درست فرهنگی این مرکز ترسیم اخلاق، تدین، صحت و سلامت است، از توسعه مراکز فراگیر کانون خبر داد و گفت: راه‎اندازی این مراکز در جهت عدالت آموزشی و فرهنگی است.

علیرضا حاجیان‌زاده، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این سوال که چه برنامه‎هایی را در جهت ارتقای کیفیت فعالیت‎های دینی در نظر گرفته‏‏‎اید، گفت: آنچه که مسیر و هدف درست فرهنگی کانون را ترسیم می‏‎کند، اخلاق، تدین، صحت و سلامت است. لذا با توجه به این موضوعات دست‎اندرکاران کانون پرورش فکری باید مسیر فرهنگی درستی را طی کنند تا بتوانیم به برنامه‏‎های مطلوب دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ و فعالیت‏‎های فرهنگی، اساس کار کانون پرورش فکری است، افزود: باید کودکان و نوجوانانی را برای آینده کشور پرورش دهیم که متفکر، متدین، سرشار از نشاط و پویایی باشند. بر همین اساس و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری، مراقبت‎های دینی، ملی، آیینی و انقلاب اسلامی را جزء سیاست‎های کانون قرار داده‏‎ایم.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان با اشاره به جایگاه فعالیت مربیان کانون در اجرای اهداف فرهنگی، ادامه داد: مربیان کانون پرورش فکری سرمایه‎های این کانون هستند و رفع مشکلات آنها از اولویت‎های کانون است.
حاجیان‏‎زاده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر ارتباط کانون با سایر دستگاه‏‎ها و نهاده‏‎ها در جهت ارتقای برنامه‎های دینی و فرهنگی، گفت: هر دستگاهی توانمندی‎های خاص خود را دارد و مهم این است که بتوانیم از ظرفیت‎ها و توانمندی‎های یکدیگر استفاده کرده و با یک هم‎افزایی، تاثیرگذاری عمومی داشته باشیم. از این جهت به دنبال کمیت نیستیم، بلکه کیفیت را مدنظر قرار داده‎ایم.
وی با بیان اینکه کانون به دنبال این است که تمامی کودکان کشور از محصولات این مرکز بهره‎مند شوند، افزود: در این خصوص تلاش می‎کنیم سرگرمی‎ها، کتاب‎ها و محصولات کانون را افزایش داده و به دست کودکان برسانیم. البته در این راستا از استان‎هایی که آمادگی لازم را برای راه‎اندازی مراکز تخصصی مانند مراکز سفال، ادبی، تاریخ و... دارند حمایت می‎کنیم.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان ادامه داد: در راستای ایجاد عدالت آموزشی و فرهنگی، مراکزی به نام فراگیر برای کودکانی که نیازهای ویژه دارند در سطح کشور در حال ایجاد و توسعه هستند. این مراکز برای کودکان نابینا، ناشنوا و آنها که مشکلات حرکتی و ذهنی دارند، امکاناتی از قبیل کتاب‎های بریل، صوتی و تصویری را در کنار مربیان آموزش دیده‎ فراهم کرده است.
حاجیان‏‎زاده تصریح کرد: تاکنون ۲۰ مرکز فراگیر در سطح کشور راه‎‏اندازی شده که تلاش می‎کنیم تا پایان سال، تعداد آنها را افزایش داده و در همه استان‎ها توسعه دهیم.
captcha