معاون تبلیغ حوزه خبرداد:
فعالیت بیش از 1600 مدرسه امین در سراسر کشور
گروه حوزههای علمیه: معاون تبلیغ حوزه از فعالیت هزار و 623 مدرسه امین خبر داد و با اشاره به برخی مشکلات در تبلیغ تاکید کرد: افراد و نهادها نباید مشکلات را به گردن یکدیگر بیندازند بلکه هر کسی باید وظیفه خود را بشناسد و در انجام آن کوتاهی نکند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی، معاون تبلیغ حوزه علمیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: مبلغان باید وظیفه خود را در تبلیغ بشناسند و در آن کوتاهی نکنند و نباید افراد و نهادها مشکلات امر تبلیغ را به گردن یکدیگر بیندازند.
وی با بیان اینکه تاثیر روحانیت در جامعه کم نیست افزود: ما باید قدر ظرفیت و توانایی خود را بدانیم زیرا اگر دشمنان همین ظرفیت را داشتند جشن میگرفتند ولی بعضا ما از آن غافل هستیم.
معاون تبلیغ حوزه تصریح کرد: فطرت انسانها سالم است و نباید از اثرگذاری تبلیغ نا امید باشیم، نمونه آن در سفری که من به لبنان داشتم مشاهده کردم که در این کشور با وجود آزادی ماهواره ها جوانانی هستند که در سجده خودشان دعای کمیل را می خوانند.
وی با اشاره به روایتی از یکی از معصومین(ع) بیان کرد: این امام معصوم(ع) فرمودند که اگر در آخرالزمان علما نبودند که مردم را از وساوس شیطان حفظ کنند هیچ کس باقی نمی ماند مگر اینکه مرتد بود بنابراین نقش روحانیت در دینداری مردم زیاد است و نباید یک بخش اثرگذاری بخش دیگر را نفی کند.
نبوی ادامه داد: ممکن است کسی در منبر، فرد دیگری در صدا و سیما، نفر سومی در جمعی کوچک چندنفره و برخی در محیط های مجازی امر تبلیغ را دنبال کنند که هر کدام اثرگذاری خودش را دارد و همه مفید است.
فعالیت مدارس امین
معاون تبلیغ حوزه با بیان اینکه براساس روایات افضل مردم کسانی هستند که قلوب شیعیان را در دست بگیرند و آنان را به مسیر هدایت برسانند اظهار کرد: نقش خودتان را کم ندانید همچنین مبلغان باید از فنون روز برای تبلیغ بهره ببرند.
وی تاکید کرد: بلاغ ما باید بلاغ مبین باشد نه اینکه با بازی با واژهها مفاهیم دینی را مغلق کنیم که مردم از آن چیزی متوجه نشوند.
وی از فعالیت هزار و 623 مدرسه امین خبر داد و گفت: هر مدرسه یک روحانی دارد که نماز و مسایل دینی را به دانشآموزان آموزش میدهند و کانال تلگرامی و سایتی نیز برای آنان ایجاد شده است.