کد خبر: 3517320
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
به همت جهاددانشگاهی اردبیل؛

دوره‌های «فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن» و «نقش حجاب در حفظ حریم خانواده» برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل به برگزاری دوره‌های ضمن خدمت ویژه کارکنان دولت در سطح استان اشاره و تصریح کرد: در دهه اول مردادماه جاری، دوره‌های «فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن»، «نقش حجاب در حفظ حریم خانواده» و «پدافند غیرعامل» توسط این معاونت برگزار خواهد شد.

بهرنگ کوهی معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، گفت: به همت جهاددانشگاهی، آزمون آنلاین مباحث ارزی کارکنان بانک ملی ایران، همزمان با سراسر کشور، اول مردادماه جاری در اردبیل برگزار شد.
وی افزود: در این آزمون که همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل هم برگزار شد 8 نفر از کارکنان این بانک از ساعات 9 صبح روز جمعه به سوالات مطرح شده به صورت الکترونیکی پاسخ دادند و ناظران به صورت آنلاین(تصویری) بر روند برگزاری آن نظارت داشتند.
وی به برگزاری دوره‌های ضمن خدمت ویژه کارکنان دولت در سطح استان اشاره و تصریح کرد: در دهه اول مردادماه جاری، دوره‌های «فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن»، «نقش حجاب در حفظ حریم خانواده» و «پدافند غیرعامل» توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار خواهد شد.
کوهی از آمادگی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد اردبیل جهت برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی مورد نیاز کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و افزود: این معاونت بر اساس مجوز معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری اقدام به برگزاری دوره‌های مذکور می‌نماید و در پایان به شرکت کنندگانی که موفق به کسب امتیاز لازم می‌شوند گواهی پایان دوره اعطا می‌کند.  
captcha