کد خبر: 3517435
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱

مسابقه حفظ و ترجمه سوره جمعه در آبدان برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه حفظ و ترجمه سوره مبارکه جمعه به مناسبت سالگرد اقامه اولین نماز جمعه کشور در بخش آبدان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه حفظ و ترجمه سوره مبارکه جمعه به مناسبت سالگرد اقامه اولین نماز جمعه کشور و با حضور 90 نفر شرکت‌کننده در بخش آبدان بوشهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حمیدی‌نژاد، امام‌جمعه بخش آبدان در حاشیه برگزاری این مسابقه ضمن تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران مؤسسه قرآنی بشری، با اشاره به سخنی از امام راحل(ره) اظهار کرد: ملت عظیم وعزیز با شرکت خود باید این سنگر اسلامی را هرچه عظیم‌تر و بلندپایه‌تر حفظ کنند تا به برکت آن توطئه‌های خائنان و دسیسه‌های مفسدان خنثی شود.

حمیدی‌نژاد بیان کرد: از آن تاریخ به بعد تمامی نمازهای جمعه باشکوه برگزار می‌شود و تا به امروز نماز جمعه تهران هیچ‌گاه تعطیل نشد و حتی در دوران تهدید مکرر رژیم بعثی عراق به موشکباران نماز جمعه تهران نیز خللی در برگزاری آن وارد نشد.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز با قرار گرفتن این نظام در شرایط بسیار حساس جهانی، دشمنان قسم خورده این انقلاب به‌دنبال آن هستند که بتوانند با حربه‌های گوناگون و با امکانات موجود بر علیه این نظام الهی که متعلق به مردم و شهدا است بتازند و از اعتبارش کم کنند،‌ تصریح کرد: الحمدالله مردم ما بیدارند و این مملکت متعلق به امام زمان(عج) است.

همچنین، بخشدار آبدان نیز طی سخنانی با اشاره به نقش اساسی نماز جمعه در ناکام ماندن نقشه دشمنان تأکید کرد: نماز جمعه و امام‌جمعه به عنوان دژ محکم نقش کلیدی برای مقابله با هجمه‌های غرب دارند.

مسعود تنگستانی در ادامه با توجه به فرمایشات معصومین(ع) و قرآن کریم و سفارش خداوند متعال در سوره مبارکه جمعه، افزود: حضور گسترده مؤمنان و همچنین، بیان عظمت این فریضه الهی در بسیاری از روایات و احادیث، خود دلیل محکمی بر اهمیت و نقش سازنده نماز جمعه در تمام امور است.

آسیه ابراهیمی وقار، مدیر مؤسسه قرآنی بشری آبدان نیز در این مراسم گفت: این مسابقه با شرکت ۹۰ نفر در بخش آبدان برگزار شد و الحمدالله حضور جوانان و نوجوانان بانو چشمگیر بود و هدف از برگزاری این مسابقه نیز آشنایی نسل جوان و نوجوان با حفظ و ترجمه قرآن است.

مدیر مؤسسه قرآنی بشری آبدان در پایان تصریح کرد: ایجاد جوی رقابتی برای جوانان و نوجوانان برای حفظ و ترجمه آیات قرآن به‌صورت مسابقه‌ای تأثیر زیادی در روند پرورش حفاظ قرآن دارد.

captcha