کد خبر: 3518147
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳

ایجاد فرهنگ عاشورایی و جهادی را دنبال می‌کنیم

گروه اجتماعی: معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه اظهار کرد: به دنبال ایجاد فرهنگ عاشورایی و جهادی دوران هشت سال جنگ تحمیلی در این دوران هستیم.

سردار ابوالقاسم فروتن، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدای اطلاعات می‌تواند یاد این شهدای گمنام را دوباره به دل‌ها بیاورد زیرا این شهدا، از جمله شهدای گمنامی بودند که اثرگذارترین فعالیت‌ها را در جبهه‌های جنگ انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه، تا چند روز دیگر یادواره شهدای اطلاعات مازنداران و گیلان نیز برگزار خواهد شد، گفت: تمامی تلاش خود را برای برگزاری این یادواره در تمامی استان‌ها در پایان سال که به صورت 7 یادواره خواهد بود انجام خواهیم داد.

فروتن تصریح کرد: هدف دیگر از این کنگره الهام گرفتن از سبک زندگی شهدا و قرار دادن اهداف آنها برای زندگی جوانان و همچنین آشنایی جوانان با این دلیرمردان گمنام است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه، یادآور شد: ما به دنبال ایجاد فرهنگ عاشورایی و جهادی دوران 8 سال جنگ در این دوران هستیم.

captcha