کد خبر: 3518988
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹
با حضور مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور؛

مراسم اختتامیه طرح «مائده» برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتامیه طرح «مائده» با محتوای سوره مبارکه واقعه و با حضور حجت‌الاسلام کوششی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طرح «مائده»، به‌عنوان طرحی است که در دو رشته حفظ و تفسیر با محوریت سوره مبارکه واقعه در ۵۲ حوزه آزمون در سطح استان خراسان رضوی برگزار شد.

این طرح که در سطح استانی برپا شد، بیش از 12 هزار نفر در آن شرکت کردند که استقبال بسیار خوبی از این طرح صورت گرفت.

اختتامیه این طرح با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور برگزار شد و همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین مرویان، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی نیز حضور داشت و از استقبال بالای مردم از این طرح، تشکر کرد و حفظ قرآن را مقدمه‌ای در جهت ترویج و انس قرآن کریم دانست.

گفتنی است، در این مراسم، به قید قرعه، به 3 نفر کمک هزینه عتبات عالیات اهدا شد.

همچنین برگزاری جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان رضوی، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در بارگاه ملکوتی علی‌بن موسی‌الرضا(ع) از جمله برنامه‌ها این اتحادیه در  هفته گذشته بود.

یادآور می‌شود، از دیگر برنامه قرآنی اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خراسان رضوی می‌توان به برپایی نشست نخبگان قرآنی با حضور اساتید برتر، قاریان، داوران، فعالان قرآنی و مدیران قرآنی در جهت برنامه‌ریزی در جهت ترویج فرهنگ قرآن در جامعه اشاره کرد که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدی، معاون فرهنگی اداراه اوقاف و امور خیریه اشاره کرد.

captcha