کد خبر: 3519232
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲

ارسال 600 اثر به جشنواره ادبیات مقاومت دانشگاه علوم دریایی خرمشهر

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با اشاره به برگزاری جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت دانشگاهی در 5 مهرماه گفت: تاکنون 600 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

مهدی کوراوند، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از خوزستان، اظهار کرد: جشنواره ملی هنر و ادبیات مقاومت دانشگاهی پنجم مهر‌ماه جاری در هفت محور شهدای گمنام، شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، شهدای غواص دفاع مقدس و مقاومت و آزاد‌سازی، در  خرمشهر برگزار خواهد شد.
 
وی افزود: در این جشنواره 2 بخش ادبیات مقاومت و هنر مقاومت وجود دارد که در بخش ادبیات آثار در قالب شعر و داستان مقاومت  و در بخش هنر مقاومت نیز آثار عکس، نقاشی، طراحی، فیلم کوتاه و موسیقی پذیرفته می‌شوند.
 
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر افزود: متقاضیان تا 15 مردادماه برای ارسال آثار خود فرصت دارند؛ تا کنون 600 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که بیشترین آثار در بخش‌های شعر و داستان کوتاه و فیلم بوده‌اند. نتایج داوری آثار ارسالی نیز 15شهریورماه اعلام خواهد شد.
 
کوراوند در خصوص هدف از برگزاری چنین جشنواره‌هایی در دانشگاه‌ها، گفت: در این جشنواره‌ها ما می‌توانیم مفهوم شهادت را به نسل جدید انتقال دهیم و در واقع مفهوم شهادت و دفاع را بین جوانان وسعت دهیم و به آن عمق ببخشیم.

علاقه‌مند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
0
0
لطفا راه های ارسال آثار رو هم بفرمایید. سپاس
captcha