زهرا قطبی، دانشجوی کارشناسیارشد رشته علوم قرآن و حدیث دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم واحد تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن کریم، با اشاره به اینکه پژوهشکده دانشجویی فرهنگسازی قرآن چند سالی است که در این دانشکده راهاندازی شده است، گفت: همانگونه که از نام پژوهشکده بر میآید، عمده فعالیت ما در این پژوهشکده تمرکز بر مساله فرهنگسازی در میان آحاد جامعه، با بهره بردن از آیات قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه 8 تن از دانشجویان دانشکده در اتاق فکر این پژوهشکده عضو هستند که فعالیتها را برنامهریزی و در اجرای آن مشارکت میکنند، گفت: با کمک و راهنمایی استادان دانشکده تاکنون در حدود 600 آیه قرآنی که ناظر به امور فرهنگی است را گردآوری کردهایم و در پی ترویج این آیات در میان اقشار مختلف هستیم.
مسئول پژوهشکده فرهنگسازی قرآن که حافظ قرآن و از دانشجویان برتر دانشکده علوم و معارف قرآن واحد تهران است، در ادامه گفت: از آغاز فعالیت پژوهشکده تاکنون سعی کردهایم کیفیت فعالیتهایمان را ارتقا دهیم تا شاهد اثرگذاری بیشتر آن در سطح جامعه باشیم؛ به این منظور در طراحی پوسترهای حاوی مضامین فرهنگی در کنار توانایی دانشجویان دانشکده، ا ز کمک دانشجویان دانشکده هنر که در همسایگی دانشکده خودمان است نیز بهره میبریم که بر کیفیت این آثار افزوده است.
قطبی اظهار کرد: فعالیتهایمان را محدود به دانشکده نمیدانیم و معتقدم یک فرد قرآنی باید دانش و تجربه قرآنی خویش را به تمام جامعه عرضه کند، به این منظور در روزهای برپایی نماز جمعه با حضور در مصلی امام خمینی(ره)، آموزههای قرآنی را در قالب شعر و داستان به کودکانی که همراه با خانواده در مصلی حاضر شدهاند، منتقل میکنیم تا پشتوانه و سرمایه فرهنگی آنان در ادامه راه زندگیشان باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه قرائت و تفسیر روزانه یک صفحه از قرآن کریم از برنامههای اعضای پژوهشکده است، عنوان کرد: معتقدیم مهندسی فرهنگی مد نظر رهبر انقلاب، از طریق فعالیتهایی از این دست قابل تحقق است و اینگونه فعالیتها می تواند به عنوان مکمل درسی دانشجویان را بهرهمند سازد.
مسئول این پژوهشکده دانشجویی در پایان از افراد مستعدی که میتوانند به این فعالیتهای دانشجویی یاری رسانند، خواست با مراجعه به دانشکده علوم و معارف آنان را یاری رساند.
از خبرگزاری ایکنا هم تشکر میکنم که فعالیت های قرآنی را بسیار عالی پوشش می دهند و اطلاع رسانی میکنند.