کد خبر: 3520321
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹
بیرانوندی مطرح کرد:

جهاد دانشگاهی؛ بهترین الگوی علمی و جهادی

گروه اندیشه: نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی جهاددانشگاهی را بهترین الگوی علمی و جهادی دانست و گفت: هم اکنون شرایط خاصی به خاطر پایلوت قرار گرفتن استان برای اقتصاد مقاومتی به وجود آمده است و جهاد دانشگاهی می‎تواند در این زمینه سهم عمده‎ و نقش بسزایی داشته باشد.

محمد بیرانوندی، نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان،  با گرامیداشت 16 مرداد سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، و بیان این‌که جهاد دانشگاهی حاصل ایده، فرمایش و دستور امام خمینی(ره) بود تا در شرایط بحرانی آن زمان به کمک حوزه دانشگاهی بیاید، گفت: با عنایت به محدودیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به‌وجود آمده شرایط ویژه‎ای فراهم شده است و از نهادهای انقلابی، انتظارهای خاصی می‎رود که یکی از آنها جهاد دانشگاهی است.
وی افزود: مهمترین بحث امروز کشور اشتغال و اقتصاد است و چون در استان لرستان به‌عنوان بحران محسوب می‎شوند نهادهای مهم استان از جمله جهاد دانشگاهی باید همگی پای کار بیایند.
نماینده مردم خرم‎آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هم اکنون شرایط خاصی به‌خاطر پایلوت قرار گرفتن استان برای اقتصاد مقاومتی به وجود آمده است و جهاد دانشگاهی می‎تواند در این زمینه سهم عمده‎ و نقش بسزایی داشته باشد.
وی از اقدامات جهاد دانشگاهی در استان به شروع فعالیت‎های این نهاد در زمینه گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: این نهاد انقلابی همچنین اقدامات قابل توجه دیگری نیز انجام داده است. امیدواریم فعالیت‎های خود را بیش از پیش افزایش دهد چراکه در موقعیت فعلی اقتصاد مقاومتی نیازمند مدیریت جهادی است.
بیرانوندی اظهار کرد: جهت سنجیدن هر کاری باید نگاهی به گذشته و آینده داشت. حرکات خوبی در جهاد دانشگاهی شده اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب انتظارات بیشتری از آن داریم.
نماینده مردم خرم‎آباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای رسیدن به فردای بهتر، باید نگاه به امروز و فردا داشت و قطعا نیاز به تلاش بیشتری نیز هست. به لحاظ کمی این انتظار از جهاد دانشگاهی می‎رود که فعالیت‎های خود را افزایش دهد.
وی تصریح کرد: دولت به‌دنبال نهاد و مجموعه‎ای توانمند برای برون رفت از شرایط امروز است که نهادی علمی و جهادی نیز باشد، بهترین الگوی این مهم جهاد دانشگاهی است.جهاد دانشگاهی نیز باید در حوزه توانمندسازی و ارتقای نیروهای خود نیازها را بسنجد و در این راستا از دولت کمک بگیرد.
نماینده مردم خرم‎آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر همان طوری‎که مقام معظم رهبری فرمایش کرده‎اند و سایر مسئولین نیز به آن توصیه دارند اتکای به تولید داخل تنها راه برون رفت از شرایط فعلی است و جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی علمی و پژوهشی باید سهم خود را از آن معین و مشخص کند چه سهم و چه کمکی می‎تواند در راستای این مهم داشته باشد.
وی افزود: از این نهاد انقلابی انتظار داریم با عنایت به اقتصاد مقاومتی در حوزه‎هایی که می‎تواند کمک کند فعالیت داشته باشد.

captcha