کد خبر: 3520700
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷

بازدید مدیرکل دادگستری از خبرگزاری ایکنا قزوین

گروه اجتماعی: مدیرکل دادگستری استان قزوین صبح امروز با حضور در خبرگزاری ایکنا قزوین از نزدیک با خبرنگاران این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، جمال انصاری، مدیرکل دادگستری استان قزوین صبح امروز 17 مرداد با حضور در خبرگزاری ایکنا قزوین با تبریک روز خبرنگار، از نزدیک با خبرنگاران این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی که به همراه جمعی از مدیران خود در این خبرگزاری حضور یافته بود با تقدیر از خبرگزاری ایکنا، این مجموعه را دارای ویژگی‌های برجسته دانست و گفت: دادگستری استان قزوین از رسانه‌هایی که به دور از جنجال به دور از تنویر افکار عمومی و آشنایی مردم با قوانین هستند حمایت کامل خواهد کرد.
بازدید مدیرکل دادگستری استان قزوین از خبرگزاری ایکنا قزوین

گفتنی است خبرگزاری ایکنا نخستین خبرگزاری در استان قزوین است که مدیرکل دادگستری به همراه معاونین خود در روز خبرنگار در آن حضور یافتند.
 
captcha