به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مهرداد بائوج لاهوتی، نماینده لنگرود و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، ظهر امروز یکشنبه، 17 مرداد 95 همزمان با روز خبرنگار از این رسانه بازدید کرد و با نحوه تولید خبر در این خبرگزاری آشنا شد.
وی که در این بازدید توسط حمید صابر فرزام، رئیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل خبرگزاری
ایکنا همراهی میشد، ضمن بازدید از بخشهای مختلف این خبرگزاری از نحوه تولید خبر در بزرگترین خبرگزاری قرآنی جهان اسلام اطلاع پیدا کرد.
براساس این گزارش، لاهوتی در دیدار با حمید صابرفرزام، مدیرعامل خبرگزاری ایکنا، ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت خبرگزاری
ایکنا اظهار کرد: این خبرگزاری دارای فعالیتی عمیق و ریشهدار است و از جمله، تحلیلهایی که توسط این خبرگزاری صورت میگیرد برایم بسیار جذاب است.
وی ادامه داد: بسیاری از رسانهها مشغول انجام فعالیتهای خبری هستند، اما در دوره کنونی، تحلیل در امر رسانه دارای اهمیت بسیار است و اقدام شما برای خبررسانی به همراه تحلیل وقایع، اهمیت بسیار دارد.
همچنین حمید صابرفرزام، رئیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل خبرگزاری
ایکنا در این دیدار اظهار کرد: این مجموعه از مجموعههای فرهنگی جهاد دانشگاهی است و از پنج بخش از جمله خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، تشکیل شده است که به عنوان تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی در جهان اسلام فعالیت میکند و این خبرگزاری، در بین 18 خبرگزاری تخصصی در کشور، رتبه اول را داراست.
وی ادامه داد: مرکز مطالعات میانرشتهای قرآن کریم که با دستور رئیس جهاد دانشگاهی تا دو سال آینده باید به پژوهشکده تبدیل شود و مرکز رشد فناوریها و هنر قرآنی، به عنوان تنها مرکز رشد فناوریها و هنر قرآنی در جهان که برای حمایت از ایدهها و محصولات قرآنی فعالیت میکند، از دیگر بخشهای زیرمجموعه سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور هستند.
صابرفرزام بیان کرد: یکی از اقدامات مهمی که توسط این سازمان انجام میشود برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان از سال 1362 است که امسال ششمین دوره این مسابقات در دیماه برگزار خواهد شد.
بنابراین گزارش،
ایکنا نخستین و بزرگترین خبرگزاری تخصصی قرآن کریم در جهان اسلام است که بیستم آبانماه سال ۱۳۸۲ مقارن با پانزدهم رمضانالمبارک ۱۴۲۴ با حضور رئیسجمهور وقت افتتاح شد.
این خبرگزاری با تولید ۷ خبر در روز به زبان فارسی کار خود را آغاز کرد و اینک پس از گذشت ۱۳ سال از فعالیت خود به فضل الهی توانسته است با تولید روزانه حدود ۸۵۰ خبر به ۱۷ زبان زنده دنیا، از مرز یک میلیون و سیصد هزار خبر قرآنی گذر کند.
با توجه به تنوع زبانی و رسالت جهانی خبرگزاری
ایکنا و فعالیت گسترده این رسانه قرآنی در عرصه بینالملل، در اسفندماه سال ۱۳۹۱ نام این خبرگزاری با مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به «خبرگزاری بینالمللی قرآن» تغییر یافت تا همچون خود قرآن، حلقه اتصال تمام مسلمانان در سراسر گیتی باشد.
از جمله اهداف ایکنا میتوان به اطلاعرسانی سریع و دقیق اخبار و رویدادهای قرآنی و دینی کشور و جهان به مخاطبان داخل و خارج، تلاش در جهت تحقق فرهنگ قرآن در ایران اسلامی و سراسر جهان، سوق دادن جامعه به سوی سبک زندگی قرآنی، تلاش در جهت مهجوریتزدایی از معارف قرآن کریم در عرصههای مختلف و شبههزدایی از تارک نظام مقدس جمهوری اسلامی درباره پرداختن به قرآن در انظار سایر ملل مسلمان اشاره کرد.