کد خبر: 3521014
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
فانی پیشنهاد داد:

ستاد هماهنگی و پشتیبانی سند تحول آموزش و پرورش تشکیل شود

گروه جامعه: وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد داد ستاد هماهنگی و پشتیبانی سند تحول بنیادین با ریاست جهانگیری معاون اول رئیس جمهور تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فانی، وزیر آموزش و پرورش امروز 18 مرداد ماه با حضور در سی و سومین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار کرد: این اجلاس میراث ماندگار شهید رجائی است.

وی شعار این اجلاس را آموزش و پرورش کانون خلق دنیای آینده عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش هر کشور آئینه تمام نمای آن محسوب می‌شود و مسئولان این نهاد در تمام رده‌ها نقش مهمی در فرآیند تعلیم و تربیت دارند در این میان معلمان اصلی‌ترین عناصر در فرایند آموزش و پرورش محسوب می‌شوند.

وی از تالیف 140 عنوان کتاب جدید خبر داد و گفت: در متوسطه دوم دروس جدیدی به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده است که از جمله می‌توان به انسان و محیط زیست، تفکر و سواد رسانه‌ای، کار آفرینی و کارگاه تولید و انسان و سلامت اشاره کرد. امید داریم با این دروس دانش آموزان بیشتر با نیازهای فرهنگی و اجتماعی آشنا شوند.

وی به رشد بودجه آموزش و پرورش در دولت یازدهم اشاره و عنوان کرد: 82 درصد رشد بودجه طی مدت سه سال نشانه توجه ویژه دولت به آموزش و پرورش است.

فانی با تاکید بر اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنای برنامه ششم توسعه قرار گرفته است تصریح کرد: درصدد هستیم ستاد هماهنگی و پشتیبانی سند تحول را تشکیل دهیم و پیشنهاد ما برای مدیریت این ستاد جهانگیری معاون رئیس جمهور است.

captcha