کد خبر: 3521256
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷

گزارشگر خبر «دستگیری نظامیان آمریکایی در خلیج‌فارس» تجلیل شد

کانون خبرنگاران نبأ: محمدهادی حاجی‌زاده، گزارشگر خبر «دستگیری نظامیان آمریکایی در خلیج‌فارس» با حضور مسئولان رسانه ملی در سالن مولانا تهران به عنوان خبرنگار ممتاز تجلیل شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در آئینی که از سوی رسانه ملی به مناسبت روز خبرنگار در سالن مولانا صدا و سیما تهران برگزار شد، از محمدهادی حاجی زاده، گزارشگر خبر «دستگیری نظامیان آمریکایی در خلیج‌فارس» به عنوان خبرنگار ممتاز واحد اطلاعات و اخبار مرکز بوشهر تجلیل شد.

یادآور می‌شود، محمدهادی حاجی‌زاده، از اساتید کانون بصیرت دانشجویان دانشگاه‌های سازمان بسیج دانشجویی استان بوشهر و دانشجوی فعال در اردوهای جهادی است که به عنوان خبرنگار در واحد اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز بوشهر مشغول به خدمت و فعالیت است و همچنین مقرر شده است که از سوی خادمان حرم امام رضا(ع) در روز میلاد آن حضرت، مدال ویژه آستان قدس رضوی به وی اعطا شود.


captcha