حجتالاسلام والمسلمین محسن سراغی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهار کرد: وقتی بزرگداشتی در امامزادهای برگزار می شود به معنای ارائه خدمات ویژه به آن امامزاده است.
وی افزود: امسال شاهزاده حسین کردان امامزاده شاخص استانی بوده و خدماتی همچون بازسازی و ترمیم به آن ارائه خواهد شد.
این مسئول بیان کرد: امامزاده شاهزاده حسین و خواهر گرامیش بیبی سکینه از نوادگان امام سجاد(ع) هستند.
سراغی از اجرای مراسم کلنگ زنی حرم بیبی سکینه در کردان و در نظر گرفتن اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان برای آن خبر داد و ابرازکرد: قرار است تا هفته وقف بازسازی حرم به اتمام برسد.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان ساوجبلاغ ، تصریح کرد: از 27بقعه متبرکه در سطح شهرستان 14 بقعه ترمیم و بازسازی شده است.
وی گفت: در سال جاری در شهرستان ساوجبلاغ از سوی مردم چیزی در حدود 400 میلیون تومان طرح مودت داشتهایم.
این مسئول در پایان بیان کرد: کارهایی که در ایام دهه کرامت انجام میپذیرد شامل غبارروبی نمادین و رونمایی از گنبد طلایی امامزاده یحیی دوزعنبر که به صورت طرح مودت با مبلغی بالغ بر80 میلیون تومان بود که امروز انجام شد و بزرگداشت امامزاده حسین (ع) در کردان که روز پنجشنبه انجام خواهد شد.