کد خبر: 3521517
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷
حیدری:

ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در خدمت بازسازی عتبات عالیات است

گروه اجتماعی: جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینكه ارتش کشورمان یک ارتش ولایت‌مدار است، گفت: ارتش با تمام توان در خدمت بازسازی عتبات عالیات بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، امیر سرتیپ كیومرث حیدری، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش امروز، 19 مرداد در بازدید از کارگاه ساخت ضریح خیمه‌گاه حضرت امام سجاد(ع) در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس در پاسخ به سئوالی پیرامون مشارکت نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازسازی عتبات عالیات گفت: ارتش کشورمان یک ارتش ولایت‌مدار است و با تمام توان در خدمت بازسازی عتبات عالیات بوده چراکه معتقدیم این کمک‌های معنوی و مادی از طریق مشارکت ارتشیان و خانواده‌های عزیز این نیروهای جان برکف می‌تواند مثمرثمر باشد.
وی اظهار كرد: در شهر شیراز که مرکز ولایت‌مداری و به تعبیر رهبر معظم انقلاب سومین حرم اهل بیت(ع) است به حق باید چنین کارهای بزرگی در جهت حفظ و حراست از گنبدهای برافراشته و آن ضریح‌های آسمانی صورت گیرد تا عشق و علاقه مردم به ساحت مقدس آن امامان معصوم(ع) جلوه دیگری از خود نشان دهد.
جانشین فرمانده نزاجا افزود: وقتی انسان به یاد رشادت‌ها و از خودگذشتگی امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان در دشت کربلا می‌افتد، این نکته جلوه‌گری می‌کند که برای اقامه دین و حفظ پرچم ولایت باید از همه سرمایه مادی خود، زن و فزرندان گذشت تا این پرچم حفظ شود.
حیدری ادامه داد: شیعیان هم با پیروی از امام خود باید در جهت حفظ و حراست از این گنبدهای آسمانی از همه سرمایه خود بهره برند؛ چرا که این بارگاه‌ها نشانه اقتدار شیعیان است.
وی با ابراز امیدواری از اینكه خدای متعال کسانی را که اینگونه با عشق و علاقه در این کارها مشارکت می‌کنند با صاحبان کار که همان ائمه اطهار(ع) هستند، محشور کند، افزود: این اقدمات ماندگار موجبات خوشنودی قلب نازنین حضرت صاحب‌الزمان(عج) را فراهم می‌کند و امیداست که خدای متعال ثواب حسنه و پاداش بزرگی برای دست‌اندرکاران این کارنیک و بزرگ در نظر گیرد.
captcha