کد خبر: 3521525
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰

برگزاری دوره تربیت مربی قرآنی کودک در شهرکرد

کانون خبرنگاران نبأ:‌ رئیس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری از برگزاری دوره پنج روزه تربیت مربی قرآنی کودک با عنوان «عمو روحانی» در شهرکرد خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، مهدی پرتوی رئیس اداره امور قرآنی استان چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: به همت اداره امور قرآنی استان و با همکاری گروه فرهنگی تبلیغی شکوفه‌های آسمانی برای اولین بار طرح دوره تربیت مربی کودک تحت عنوان «عمو روحانی» با حضور اساتید مطرح از قم به مدت پنج روز در شهرکرد برگزار می‌شود.
وی با اشاره به حضور تیم متخصصان تربیت مربی قرآنی کودک در این دوره، افزود: این دوره آموزشی ویژه مربیان مهدهای کودک، مراکز پیش‌دبستانی و همه علاقه‌مندان فعالیت در این حوزه است که از 13 شهریورماه به مدت پنج روز در شهرکرد برگزار خواهد شد.
پرتوی تصریح کرد: ظرفیت ثبت نام در این دوره آموزشی محدود بوده و هزینه ثبت نام 70 هزار تومان است.
رئیس اداره امور قرآنی استان گفت: علاقه‌مندان برای ثبت نام اولیه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 33334125 تماس بگیرند.
captcha