کد خبر: 3521986
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱
با پیام آیت‌الله العظمی علوی گرگانی؛

دومین همایش «سیدالعابدین(ع)» برگزار می‌شود

گروه حوزه‌های علمیه: دومین همایش«سیدالعابدین علیه السلام» با پیام آیت‌الله العظمی سیدمحمد علوی گرگانی در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

دومین همایش «سیدالعابدین(ع)» به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) این همایش با هدف تقدیراز خادمان و مروجان معارف رفیع حضرت امام زین العابدین علیه السلام و حافظان صحیفه سجادیه برگزار می‌شود.
دومین همایش سیدالعابدین با هدف بررسی و اتخاذ تدابیر و راهکارهای لازم برای گسترش فرهنگ رفیع دعا با محوریت صحیفه سجادیه و سنت و سیره امام سجاد (ع)  برگزار می‌شود.
در این همایش، آیین تجلیل از خادمان و پیشکسوتان خدمت به نشر معارف حضرت سجاد(ع) و صحیفه سجادیه برگزار می‌شود و پژوهشگران و خادمان فرهنگی که در توسعه و ترویج معارف امام سجاد (ع) آثار علمی و خدمات فرهنگی ارائه دادند، مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
اولین همایش سیدالعابدین (ع) در آبان سال 1393 در تهران برگزار شد و از شخصیت‌هایی چون حجت الاسلام و المسلمین انصاریان که در امر صحیفه سجادیه کارهای علمی و تحقیقی کردند، تقدیر شد.
رونمایی از مجموعه اشعار اخت الرضا(ع)(س)مرتبط با موضوع حضرت معصومه(س)همچنین سجاده خورشید۵ شامل مقالات منتخب پنجمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) و همچنین تفاهم نامه همکاری با موسسه امیرالمومنین(ع) در راستای تربیت ۵۰ حافظ صحیفه سجادیه در هرمزگان از دیگر برنامه های این همایش است.
دومین همایش سیدالعابدین (ع) عصر امروز 21 مرداد ساعت 17 با پیام حضرت آیت الله علوی گرگانی و سخنرانی  حجت الاسلام و المسلمین صفایی بوشهری در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار می‌شود و پژوهشگران و خادمان فرهنگی معارف امام سجاد (ع) مورد تقدیر و تجلیل قرار می‌گیرند.
captcha