وی در شهرستان قروه تاکنون چندین همایش تکریم و بزرگداشت امامزادگان در امامزاده سید جلال الدین، امامزاده جعفر، سید ابوطالب و هاجر و سارا انجام شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قروه با اشاره به اینکه 180 مسجد و 24 امامزاده وجود دارد و 10 مسجد در حال احداث است، بیان کرد: مردم شهرستان قروه در سال جاری سه مورد وقف برای توسعه امامزاده به ارزش 500 میلیون ریال اهداء کردهاند.
حجتالاسلام ایزدی با اشاره به اهداف این همایش اعلام کرد: ترویج و گسترش فضائل اهل بیت(ع) در راستای تقویت بنیه های دینی و مذهبی جامعه، تبدیل آستان مقدس امامزادگان به قطب فرهنگی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، ارتقاء معرفت نسبت به شان و منزلت امامزادگان در راستای تقویت بصیرت افزایی در جامعه از جمله این اهداف است.
وی آشنایی با سیره و تاریخ معصومان و امامزادگان عظیم الشان به عنوان فرزندان آن بزرگواران، ارتقای نقش بقاع متبرکه و اماکن مذهبی در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و تجلیل از فعالان عرصه بقاع متبرکه را از دیگر اهداف این همایش دانست.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قروه یادآور شد: امامزادگان در کشور ما کانون های معنوی جامعه و مراکزی برای تزکیه روح و تربیت نفوس و تقرب به خداوند متعال اند و بدون تردید بقاع متبرکه یکی از مصادیق آیه 36 سوره نور که میفرماید: «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ؛ در خانه هايى كه خدا رخصت داده كه [قدر و منزلت] آنها رفعت يابد و نامش در آنها ياد شود در آن [خانه]ها هر بامداد و شامگاه او را نيايش مىكنند» است.