کد خبر: 3522569
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
ملکی:

فعالیت‌های فرهنگی و دینی در مقابله با تهاجم فرهنگی مؤثر است

گروه اجتماعی: کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی بیله‌سوار گفت: هر حرکت فرهنگی که نتیجه آن جلب و جذب به‌سوی معنویت و تقوی باشد مطلوب و اثربخش بوده و با تهاجم فرهنگی مقابله می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، احد ملکی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی بیله‌سوار روز گذشته، 23 مردادماه در بازدید از طرح بوستان معرفت انجیرلوی بیله‌سوار در سخنانی گفت: اجرای برنامه‌های تفریحی و اردوهای فرهنگی در تقویت روحیه معنوی و مشارکت در فعالیت های جمعی تاثیر بالائی دارد.
وی افزود: امروز در برابر حجم گسترده توطئه های دشمنان اسلام، هر حرکت فرهنگی که نتیجه آن جلب و جذب قلوب این قشر به معنویت و تقوی باشد مطلوب و اثربخش بوده و با تهاجم فرهنگی مقابله می‌کند.
در ادامه روحانی طرح هجرت انجیرلو بیله سوار به برنامه کلاس بوستان معرفت دهستان انجیرلو اشاره کرد و افزود: کلاس ها از اول تیرماه شروع شده و تا پایان مرداد ادامه دارد و برای این کلاس اردوی فرهنگی در نظر گفته شده است که با هماهنگی انجام خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: این کلاس ها هر هفته دو جلسه در روزهای سه شنبه و پنج شنبه بعد نماز ظهر و عصر با موضوعات احکام نماز، وضو، قرائت قرآن در حال برگزاری است.
گفتنی است، برنامه های تفریحی و گردشی، اجرای مسابقات ورزشی و احکام و اجرای اردوهای داخل استانی از جمله فعالیت‌های اجرائی در این طرح می‌باشد.
captcha