کد خبر: 3522918
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
با محوریت کتاب‌آرایی در فرهنگ و تمدن اسلامی؛

برپایی همایش «هنر و تبلیغ» در مهرماه

گروه هنر: مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، دومین همایش پژوهشی و کاربردی «هنر و تبلیغ» را مهرماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دومین همایش پژوهشی و کاربردی «هنر و تبلیغ» در دو بخش اصلی آثار پژوهشی و آثار تجسمی برگزار می‌شود.

کتاب‌آرایی، فرهنگ و تمدن اسلامی، تصویرسازی در فقه شیعی، کتاب‌آرایی و ریخت‌شناسی گرافیک کتب دینی، معرفی و نقد کتاب‌های تخصصی در حوزه کتاب‌آرایی، کتاب‌آرایی در حوزه دین و چالش‌های میدانی و بررسی عنصر رنگ در کتاب‌آرایی، کتاب‌آرایی؛ نظریه‌های جدید و نظریه‌پردازی بوم‌گرا، کتاب‌آرایی؛ نقد و آسیب‌شناسی (تحلیل و نظریه‌پردازی)، کتاب‌آرایی و اقتضائات پیش‌ رو، محورهای اصلی آثار پژوهشی هستند.

دومین همایش پژوهشی و کاربردی «هنر و تبلیغ» مهرماه برگزار می‌شود

همچنین محورهای همایش آثار تجسمی این همایش عبارتند از: کتابت، تذهیب، تشعیر جلدسازی قرآن کریم، احیای تراث(کتاب‌آرایی در حوزه تراث اسلامی)، طرح جلد و صفحه‌آرایی کتب دینی، تصویرسازی، صفحه‌آرایی و طراحی جلد کتاب‌های دینی در گروه‌های سنی کودک و نوجوان، طراحی حروف،‌ آثار تجربی(آثاری که هنرمندان با ذوق و خیال خود سامان داده، اما به چاپ نرسیده است)، بخش غیر رقابتی(خارج از مسابقه)، بخش ویژه(نکوداشت پیشکسوتان خوشنویس، صحاف، نگارگر، گرافیست، تصویرگر، ناشر و مدیر تولید.

براساس فراخوان دبیرخانه این همایش، آخرین مهلت دریافت آثار 31 تیرماه بوده و 31 مردادماه زمان انتخاب و داوری آثار است و 25 شهریورماه، نمایشگاهی از آثار منتخب برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، این همایش عصر چهارشنبه و صبح پنچ‌شنبه، 7 و 8 مهر امسال و آئین اختتامیه و اهدای جوایز  آن، 8 مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

captcha