کد خبر: 3523818
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵

هشدار نهاد فلسطینی درباره اجرای طرح جدید یهودی‌سازی در قدس

گروه بین‌الملل: کمیته اسلامی ـ مسیحی حمایت از قدس و مقدسات، دیروز، 28 مردادماه، نسبت به طرح جدید رژیم صهیونیستی در زمینه یهودی‌سازی دروازه اصلی شهر بیت‌المقدس هشدار داد.

هشدار نهاد فلسطینی درباره اجرای طرح یهودی‌سازی جدید در قدس

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، «حنا عیسی»، دبیرکل کمیته اسلامی ـ مسیحی حمایت از قدس و مقدسات، دیروز، 28 مردادماه، با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد: این طرح در ادامه تحرکات اسرائیل برای یهودی‌سازی شهر قدس و محو هویت و آثار و نشانه‌های عربی و اسلامی آن قابل تفسیر است.

بر اساس این بیانیه، طرح مذکور در مساحتی بالغ بر 720 هزار مترمربع به اجرا در می‌آید و اظهارات اخیر «نیربرکات»، شهردار اسرائیلی قدس مبنی بر این که این شهر طی چند سال آینده به مرکز تجاری بزرگ مبدل می‌شود، نشانگر تصمیم تل آویو برای یهودی‌سازی شهر بیت‌المقدس و تغییر هویت آن است که این اقدام به مثابه نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود.

در این بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی شبانه‌روز در جهت تبدیل قدس به پایتخت ابدی اسرائیل تلاش می‌کند، هدف اسرائیل از تسریع روند شهرک‌سازی و ساخت دیوار حایل یهودی‌سازی بیت‌المقدس است.

این کمیته از نهادها و سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه سازمان ملل، یونسکو و اتحادیه عرب خواست تا دشمن صهیونیستی را برای خاتمه‌دادن به تعرضات اشغالگران صهیونیست به شهر قدس تحت فشار قرار دهند.
captcha