کد خبر: 3524129
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹

اعزام مربیان قرآنی آمادگاه ناوگان جنوب نداجا به مشهد مقدس

گروه فعالیت‌های قرآنی: مربیان قرآنی آمادگاه ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش به مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و ارج نهادن به مقام مربیان قرآن و نیز تجلیل از کارکنان فعال و نمونه در برنامه‌های فرهنگی تبلیغی، تعدادی از این مربیان و کارکنان نمونه آمادگاه اوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی به همراه خانواده‌هایشان به سفر زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.
این کارکنان صبح امروز، 30 مردادماه پس از اقامه نماز صبح با بدرقه حجت‌الاسلام والمسلمین داوودی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی این آمادگاه، ناخدادوم قلی‌پور، جانشین فرماندهی آمادگاه ناوگان جنوب نداجا  و تعدادی از کارکنان این آمادگاه به سمت مشهد مقدس حرکت کردند.
حجت‌اسلام داوودی، رئیس  عقیدتی ـ سیاسی آمادگاه ناوگان جنوب نیروی دریایی راهبردی ارتش ج.ا.ا طی سخنانی با اشاره به فضائل و کرامات امام هشتم(ع) و ثوابی که برای زیارت این امام همام ذکر شده است، گفت: زیارت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) توفیق بزرگیست و  این افتخار نصیب همگان نمی‌شود و ثوابی که برای آن بر شمرده‌اند کمتر از حج نیست و چه بسا همین زیارت‌های خالصانه، در آخرت برای بندگان صالح سبب خبر و برکت باشد.
وی در ادامه سخنانش، زائران را به انجام فرائض مستحبی زیارت توصیه کرد و از آنان خواست با غنیمت شمردن این فرصت با رعایت آداب زیارت به زیارت این امام همام مشرف شوند.

captcha