کد خبر: 3524373
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹

برگزاری مسابقات قرآن و عترت ارشاد در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان از برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت اداره ارشاد در 20 آبان‌ماه همزمان با سراسر کشور در کردستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، سیدامجد افصحی، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان امروز، 31 مردادماه در گردهمایی توجیهی مدیران مؤسسات قرآنی استان که در سالن اجتماعات مجتمع فجر برگزار شد، از برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت اداره ارشاد در 20 آبان ماه همزمان با سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: دستورالعمل برگزاری پانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت ابلاغ شده است.

وی افزود: ثبت‌نام این آزمون از طریق پایگاه اینترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد از تاریخ 20 شهریورماه تا 20 مهرماه صورت می‌گیرد و زمان صدور کارت ورود به جلسه از اول لغایت ۲۰ آبان ماه است.

افصحی بیان کرد: این دوره از مسابقات با هدف سنجش و ارزیابی عملکرد آموزشی مؤسسات و مراکز قرآنی کشور، ایجاد انگیزه بین عموم مردم به ویژه نوجوانان و جوانان، شناسایی استعداد‌های درخشان قرآنی و استانداردسازی و جهت‌دهی آموزش‌های قرآنی در مؤسسات صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه این آزمون به صورت سراسری و همزمان روز پنجشنبه ۲۰ آبان ماه در دو نوبت برگزار می‌شود، عنوان کرد: در نوبت اول از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح، شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ قرآن و در نوبت دوم از ساعت ۱۱ تا ۱۲ شرکت‌کنندگان در سایر رشته‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند به رقابت می پردازند.

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان اعلام کرد: این آزمون در چهار رشته حفظ قرآن کریم، ترجمه ومفاهیم، تدبر در قرآن و معارف قرآن و اهل بیت(ع) برگزار می‌شود.

وی افزود: حضور داوطلبان گروه سنی زیر ۱۲ سال در جلسه آزمون کتبی ممنوع است و این عزیزان می‌توانند در آزمون شفاهی  که در بازده زمانی ۲۰ آبان ماه ۹۵ تا ۲۸ آبان ماه ۹۵  توسط اداره فرهنگ وارشاد برگزار می‌شود.

افصحی عنوان کرد: به منظور توسعه فرهنگ قرآن، در پانزدهمین آزمون قرآن و عترت رشته مستقلی ویژه کارکنان دستگاه‌های اجرایی دولت پیش بینی شده است که بر این اساس رشته «تفسیر آیات برگزیده قرآن» با محوریت مفاهیم و تدبر در سوره مبارکه صف به سایر رشته‌های آزمون اضافه شده است، هر چند شرکت در این رشته برای سایر افراد هم مانعی ندارد.

وی ادامه داد: اعلام نتایج آزمون تا پایان آذرماه ۹۵صورت می‌گیرد و سپس در بهمن ماه به نفرات برتر جوایز نفیسی همچون کمک هزینه سفر عمره، کمک‌ هزینه عتبات عالیات و کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اعطاء می‌شود و همچنین۱۱۰ کمک هزینه پنج میلیون ریالی به نفرات برگزیده آزمون مفاهیم مبارکه سوره صف به قید قرعه اعطا خواهد شد.

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان اعلام کرد: به کلیه شرکت‌کنندگان در آزمون که موفق به کسب حد نصاب لازم شوند، گواهی‌نامه پایان دوره معتبر از طرف معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: علاقمندان برای حضور در این دوره از مسابقات قرآنی برای ثبت‌نام به پایگاه اینترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد به نشانی qia.ir مراجعه کنند.

captcha