کد خبر: 3524781
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
به‌مناسبت روز پزشک؛

دوره آموزشی طب سنتی در مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی، به‌مناسبت روز پزشک در تاریخ یکم و دوم شهریورماه در مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، نائب رئیس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان سمنان و مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود از برگزاری دوره آموزشی طب سنتی خبر داد.  
وی ادامه داد: دوره آموزشی طب سنتی و گیاهان دارویی، یکم و دوم شهریورماه سال جاری جاری با حضور حسین‌پور از اساتید طب سنتی به منظور آشنایی دانشجویان و فراگیران مؤسسه با طب سنتی و درمان به وسیله داروهای گیاهی در مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود برگزار شد.  
مدیر مؤسسه خاطرنشان کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر احیاء طب سنتی اسلامی این مؤسسه فرهنگی به‌مناسبت روز پزشک این دوره آموزشی را به‌مدت دو روز(هشت ساعت) برگزار کرد که با استقبال خوبی نیز همراه شد.
captcha