کد خبر: 3524867
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
معصومی خبر داد:

راه‌اندازی رشته تربیت مربی قرآن توسط جهاد دانشگاهی بیرجند

گروه دانشگاه: سرپرست موسسه آموزش‌‌عالی علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند از فراهم شدن امکان تحصیل علاقمندان رشته تربیت مربی قرآن کریم در خراسان جنوبی برای اولین بار در این موسسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، علیرضا معصومی، سرپرست موسسه آموزش‌‌عالی علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند از فراهم شدن امکان تحصیل علاقمندان رشته تربیت مربی قرآن کریم در خراسان جنوبی برای اولین بار در این موسسه خبر داد.

وی گفت: مهارت‌هایی که دانشجویان این رشته طی دو سال تحصیل فرا می‌گیرند، شامل روخوانی و روانخوانی، تفسیر، تاریخ سیره، صرف و نحو عربی، رفتارشناسی مربی، روش‌های تدریس قرائت، حفظ و مفاهیم است.

وی افزود: تمامی دارندگان مدرک دیپلم دوره‌ متوسطه، فنی حرفه‌ای و کار و دانش امکان ثبت نام و تحصیل در این رشته را دارند.

سرپرست موسسه آموزش‌عالی علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز بیرجند اظهارکرد: با پیگیری‌های انجام شده و در راستای ماموریت مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور مبنی بر آموزش رشته‌های حوزه فرهنگ و هنر، علاقه‌مندان به رشته هنرهای تجسمی و گرافیک می‌توانند از مهرماه امسال در مقطع کاردانی این رشته تحصیلی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بیرجند به کسب دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به مشاغل مرتبط با این رشته تحصیلی بپردازند.

معصومی بیان کرد: این مرکز آموزشی، در کنار دو رشته یاد شده از تمامی داوطلبان ادامه تحصیل در نظام آموزش مهارتی در مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای نیم سال مهر و بهمن 95 در رشته‌های کاردانی حرفه‌ای حقوق ثبتی، کاردانی حرفه‌ای حسابداری دولتی و مالی، کاردانی حرفه‌ای امور فرهنگی، کاردانی حرفه‌ای فن آوری اطلاعات – اینترنت و شبکه‌های گسترده، کارشناسی حرفه‌ای مدیریت فرهنگی، گرایش‌های برنامه ریزی فرهنگی و ارزیابی فرهنگی، کارشناسی حرفه‌ای حسابداری مالی و دولتی، کارشناسی حرفه‌ای حقوق ثبتی، مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک نیز ثبت نام می‌کند.

وی یادآورشد: در تمامی رشته‌ها و گرایش‌های مراکز علمی کاربردی 60 درصد آموزش‌های ارائه شده به صورت عملی و مهارتی است و این وجه تمایز نسبت به نظام آموزش نظری، موجب آمادگی بالاتر دانش‌آموختگان مراکز علمی‌کاربردی برای ورود به بازار کار است.

captcha