کد خبر: 3525717
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان در کردستان برگزار می‌شود

گروه هنر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد: جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان، هفته آینده طی سه روز در استان کردستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام رحیم جعفری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، ششم شهریورماه در جمع خبرنگاران استان کردستان، اظهار کرد:‌ جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان با شرکت هنرمندانی از سراسر کشور، از روز یکشنبه، 14 شهریورماه در استان کردستان آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مراسم افتتاحیه این جشنواره روز دوشنبه،15 شهریورماه در سنندج برگزار می‌شود، افزود: جشنواره تا روز چهارشنبه، 17 شهریورماه در سنندج ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد‌: سن شرکت‌کنندگان در این جشنواره 15 تا 25 سال است که در 9 رشته هنری به رقابت با یکدیگر می پردازند.

وی با اشاره به ارسال 2 هزار و 763 اثر از هنرمندان کشور به دبیرخانه جشنواره، بیان کرد: در مجموع 719 نفر آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند که اثر 200 نفر مورد پذیرش قرار گرفت.

حجت‌الاسلام جعفری با اشاره به حضور 50 نفر از اساتید و داوران مطرح کشور در این جشنواره، بیان کرد: چهار نفر از داوران اصلی این جشنواره از اساتید و بومی و کُرد استان کردستان هستند.

وی در ادامه به بخش‌های جنبی جشنواره اشاره و بیان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تجلیل از استاد هادی ضیاءالدینی و احمد خلیلی‌فرد، دو پیشکسوت و استاد بزرگ استان در بخش تجسمی از جمله بخشهای جنبی جشنواره است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان همچنین به کیفیت بالای سطح برگزاری این جشنواره اشاره کرد و یادآور شد:‌ این جشنواره برای اولین بار در استان کردستان برگزار می‌شود که مراسم اختتامیه آن روز چهارشنبه، 17 شهریورماه در مجتمع فجر سنندج برگزار خواهد شد.

captcha