کد خبر: 3525899
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

برگزاری اختتامیه جشنواره «گل‌های فاطمی و محمدی» در ساوه

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم اختتامیه جشنواره «گل‌های فاطمی و محمدی» روز 11 شهریورماه در ساوه برگزار می‌شود.

منصور آقامحمدی، مدیر روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم در کفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره «گل‌های فاطمی و محمدی» در ساوه خبر داد.

وی با بیان اینکه این مراسم روز پنجشنبه، 11 شهریورماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مراسم با حضور مهدی قره‌ شیخ‌لو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، استاندار استان مرکزی، مدیرکل صنایع و معادن استان مرکزی و جمعی درگیر از مسئولان قرآنی این استان برگزار خواهد شد.

مدیر روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: جشنواره «گل‌های فاطمی و محمدی» با حضور و شرکت نزدیک به شش هزار نفر از کودکان، نوجوانان استان مرکزی از حدود دو ماه پیش آغاز به کار کرد.

آقامحمدی با اشاره به اینکه این جشنواره مربوط به برگزاری کارگاه‌های تخصصی در رابطه با مسائلی مانند آموزش قرائت نماز، آموزش قرائت صحیح قرآن، حفظ قرآن و ... بود، تصریح کرد: با پایان یافتن جشنواره در استان مرکزی، نزدیک به سیصد نفر از مجموع شرکت کنندگان در جشنواره به‌عنوان نفرات برتر مشخص و از ایشان تجلیل خواهد شد.

یادآو ر می‌شود، مراسم اختتامیه جشنواره «گل‌های فاطمی و محمدی» روز پنجشنبه، 11 شهریورماه از ساعت 10 با حضور مسئولان استان مرکزی و نیز رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در ساوه برگزار می‌شود.

captcha