کد خبر: 3527455
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۹
آبان‌ماه برگزار می‌شود؛

سمینار «نقش جوانان در مقابله با افراط‌گرایی» در راولپندی

گروه بین‌الملل: سمینار «نقش جوانان در ترویج‌ مدارای دینی و مقابله با پدیده افراط‌گرایی»، اول آبان‌ ماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر شورای شهر راولپندی برگزار می‌شود.

سمینار «نقش جوانان در مقابله با افراط‌گرایی» در راولپندی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نخستین نشست هماهنگی سمینار «نقش جوانان در ترویج مدارای دینی و مبارزه با پدیده افراط‌گرایی»، با حضور شهاب‌الدین دارایی، رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد و عمر قریشی و مجیب الرحمن، از نمایندگان واحد جوانان سازمان فرهنگی و آموزشی منهاج‌القرآن در اسلام‌آباد پاكستان برگزار شد.
در این نشست بر ضرورت آگاهی جامعه و فرهنگ‌سازی در خصوص پدیده شوم افراط‌گرایی تأكید شد.
پس از آن پیشنهاد برگزاری سمینار «نقش جوانان در ترویج‌ مدارای دینی و مبارزه با پدیده افراط‌گرایی» در اول آبان‌ماه در سالن آمفی تئاتر شورای شهر راولپندی، ارائه شد كه مورد استقبال قرار گرفت.
بنابر اعلام این خبر، برای برگزاری این سمینار از مقالات فرهنگی رایزنی فرهنگی ایران و جوانان سازمان منهاج القرآن استفاده می‌شود و در پایان به مقالات برتر، لوح تقدیر و گواهینامه علمی اعطا خواهد شد.

captcha