کد خبر: 3528184
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۱

400 یزدی در طرح نشاط معنوی شرکت کردند

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف و امورخیریه شهرستان یزد گفت: در این دوره از طرح تابستانی نشاط معنوی که در شهرستان یزد در 4 مرکز برگزار شد بیش از 400 نفر شرکت داشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام مجید کرمی، رئیس اوقاف و امورخیریه شهرستان یزد 15 شهریورماه در مراسم اختتامیه طرح نشاط معنوی که در امامزاده سیدنصرالله یزد برگزار شد اظهار کرد: در این دوره از طرح تابستانی که در شهرستان یزد در 4 مرکز برگزار شد بیش از 400 نفر شرکت داشتند.
وی با اشاره به اینکه کلاس‌ها از 10 تیرماه آغاز و اکنون به پایان رسید افزود: در طول سال نیز در صورت تمایل شرکت کنندگان و در روزهای پنجشنبه این کلاس‌ها ادامه خواهد داشت.
حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به هدف طرح تابستانی نشاط معنوی گفت: یکی از اقدامات سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای تبدیل امامزادگان به قطب‌های فرهنگی تدوین طرح جامع با هدف بهینه‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در تابستان، تقویت بنیه اعتقادی دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، سوق دادن نسل جوان به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه است.
وی تصریح کرد: برگزاری نماز جماعت، جلسات اخلاق و تفسیر قرآن، ختم قرآن و برنامه‌های اختصاصی شب قدر، برنامه‌های ورزشی و برنامه‌های اردوهای تفریحی علمی و آموزشی سرفصل‌های کار ویژه نشاط معنوی است.
یادآوری می‌شود در پایان این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد از برترین‌های طرح نشاط معنوی شهرستان یزد با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.   
captcha