کد خبر: 3528341
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
حقدل:

توجه به اعتقادات و اقتصاد، مایه قوام جوامع اسلامی است/ لزوم مقابله جدی با رباخواری

گروه اجتماعی: رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تأكید بر لزوم مقابله جدی با رباخواری در جامعه گفت: اقتصاد، مایه قوام جامعه است و خداوند آن را در کنار اعتقادات به‌عنوان یکی از اصول اسلام مطرح كرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، غلام‌مهدی حقدل، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز عصر دیروز، 15 شهریور در نطق پیش از دستور یكصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی این شورا بر لزوم فراهم آوردن شرایط تسهیل ازدواج جوانان تأكید كرد و گفت: جوانان نیز باید به سنت حسنه ازدواج توجه جدی کنند و بدانند با این عمل دین خود را کامل خواهند کرد و جامعه‌ای سالم و ایمن از فسادهای اخلاقی خواهیم داشت .
وی در ادامه با بیان اینكه یکی از مسائل امروز جامعه که باید به آن توجه كرد، رباخواری است، افزود: رباخواری یکی از مفاسد اقتصادی است که عامل بسیاری از بحران‌های اقتصادی در جوامع است و از گردش سالم و صحیح اقتصادی پول در جامعه جلوگیری می‌کند و مانع تولید، رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود.
حقدل اظهار كرد: از آنجایی که اقتصاد، مایه قوام جامعه است و خداوند آن را در کنار اعتقادات به عنوان یکی از اصول اسلام مطرح كرده است، هرگونه اخلال در نظام اقتصادی سالم را به عنوان جنگ علیه خود دانسته و به شدت به مقابله با رباخواران پرداخته و آن‌ها را در دنیا و آخرت به عذاب وعده داده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز بیان كرد: متأسفانه در جامعه ما گروهی اقلیت به شیوه‌های مختلف به رباخواری می‌پردازند و با ایجاد شرایط نامناسب موجب یأس مردم و برخی از کسبه و اقشار جامعه می‌شوند و متأسفانه عده‌ای هم دانسته یا نادانسته در دست این عناصر خبیث گرفتار می‌شوند.
حقدل خواستار رسیدگی دستگاه‌های مسئول برای مقابله با رباخواری شد و گفت: دستگاه‌های مسئول موظفند مراقب باشند تا رباخواری در جامعه شکل نگیرد و با استفاده از قانون و مجازات‌های اسلامی جلو افرادی را که این گناه کبیره را در جامعه ترویج می‌كنند، بگیرند تا هم مردم از افتادن به این دام‌ها نجات یافته و هم مانع ترویج حرام در جامعه شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری فرا رسیدن سالروز شهادت امام محمدباقر(ع) گفت: ایشان باقرالعلوم نام داشتند و یکی از بزرگ‌ترین خدمات ارزنده را به علم و دانش کردند و به عمق علوم دست یافتند و از مکتب ایشان بزرگان بسیاری در عرصه علم و دانش تربیت شدند.
captcha