کد خبر: 3528946
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱

فرار به جلو عربستان برای منحرف کردن افکار عمومی از فاجعه منا

گروه بین‌الملل: رژیم آل‌سعود در راستای منحرف‌کردن افکار عمومی از فاجعه منا، این بار ادعا کرده که چند نیروی اطلاعاتی ایرانی را که با گذرنامه جعلی و در چارچوب کاروان حجاج عراق وارد آن کشور شده بودند، دستگیر کرده است.

فرار به جلو عربستان برای منحرف کردن افکار عمومی از فاجعه منا

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، همزمان با فرارسیدن نخستین سالگرد فاجعه منا که عربستان سعودی همچنان در تلاش برای فرار از زیر بار مسئولیت‌های آن است، روزنامه عربستانی «الشرق الأوسط» ادعا کرد چند نیروی اطلاعاتی ایران پس از ورود به آن کشور با گذرنامه جعلی و در چارچوب کاروان حجاج عراق، دستگیر شده‌اند.

این روزنامه همچنین به نقل از منابعش نوشت: اطلاعات دقیقی درباره حضور 100 نفر از اعضای حزب‌الله لبنان، حزب‌الله عراق، گردان‌های خراسانی، گردان‌های العباس ـ وابسته به ایران ـ در میان فهرست حجاج عراقی با نام‌ها و گذرنامه‌های جعلی دریافت کرده‌ایم که از خروج آن‌ها از عراق جلوگیری شده است.

عربستان سعودی که با گذاشتن موانع فراوان مانع حضور حجاج ایران در مراسم حج امسال شده است تلاش می‌کند از طریق انتشار اخبار کذب، و متهم کردن ایران به تلاش برای ایجاد مشکلات در موسم حج، از زیر بار مسئولیت قانونی فاجعه منا در سال گذشته که منجر به شهادت بیش از هفت هزار حاجی از جمله 464 شهروند کشورمان شد شانه خالی کند.

ناظران بر این باورند عربستان سعودی به علت حوادث مکرر در مراسم حج که منجر به جان باختن شمار زیادی زائر از کشورهای مختلف شده است، لیاقت مدیریت امور حج را ندارد.


در حالی که جهان اسلام در نخستین سالگرد فاجعه منا که منجر به شهادت بیش از هفت هزار حاجی در سرزمین وحی به سوگ نشسته‌اند، شرکت پست عربستان سعودی اقدام به انتشار تمبرهایی به مناسبت موسم حج امسال تحت عنوان «حج، پیام‌آور صلح» کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انتشار این تمبر جدید در حالی است که در سال‌های اخیر و در سایه سیاست های رژیم آل‌سعود و سوءمدیریت حج در زمینه تأمین امنیت حجاج، این مراسم مقدس به پیام‌آور مرگ برای بسیاری از حجاجی تبدیل شده که برای انجام این فریضه الهی از سراسر جهان عازم سرزمین وحی می‌شوند.

بارزترین کوتاهی و سوء مدیریت حج توسط رژیم آل سعود در سال‌های اخیر، در موسم حج سال گذشته اتفاق افتاد به طوری که رکورد جدیدی در زمینه شمار قربانیان بی کفایتی آل‌سعود برجای ماند.

در ابتدا سقوط جرثقیل در مسجد‌الحرام 108 قربانی و 238 زخمی برجای گذاشت. پس از آن در فاجعه منا که روز عید قربان سال گذشته اتفاق افتاد بیش از هفت هزار حاجی از کشورهای مختلف از جمله 464 شهروند ایرانی شهید شدند.

بر این بی کفایتی‌ها باید جنایات رژیم آل سعود علیه شهروندان بی‌دفاع یمن در تجاوز 18 ماهه علیه این کشور، و همچنین کمک به گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه را افزود، که باعث جان باختن هزاران نفر شده است.
captcha