کد خبر: 3529324
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳
حجت‎الاسلام مصائبی خبر داد:

برگزاری دعای عرفه در 15 امامزاده آذربایجان‌شرقی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امورخیریه آذربایجان‌شرقی از برگزاری مراسم قرائت دعای عرفه در 15 امامزاده این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، در خصوص این خبر اظهار کرد: امسال به تمامی شهرستان‌های استان برنامه برگزاری دعای عرفه ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: روز نهم ذی‌الحجه، روزی است که خداوند بندگان خویش را به عبادت و طاعت خود فرا خوانده و سفره‌ کرم خود را برای ایشان گسترانیده است؛ بر این اساس دعای پرفیض عرفه امسال در ۱۵ امامزاده و بقعه متبرکه شاخص استان که پایگاه امید، آرامش، نشاط معنوی و مناجات واقعی مؤمنین هستند، با همکاری هیئت امنا بقاع، خدام و مؤمنین برگزار خواهد شد .

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان خاطرنشان کرد: این مراسم علاوه در دو امامزاده سیدحمزه(ع) و امامزادگان عون‌بن علی تبریز در امامزادگان شهرستان‌های میانه، سراب، ورزقان، مراغه، مرند، جلفا و شبستر نیز به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این مراسم در امامزادگان را آشنایی هرچه بیشتر مردم با امامزادگان و فعالیت‌های انجام شده در این اماکن دانست و گفت: تقویت روحیه معنوی جوانان و نوجوانان از مهم‌ترین اهداف اوقاف و امورخیریه است.

captcha