کد خبر: 3529569
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷

تشریح برنامه‌های جشنواره فارغ‌التحفیظی حافظان كل قرآن بیت‌الاحزان

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ مدیر مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در تشریح برنامه‌های پانزدهمین جشنواره فارغ‌التحفیظی حافظان كل قرآن این مؤسسه از تجلیل از 250 حافظ قرآن خبر داد و گفت: از این تعداد 206 نفر حافظ كل قرآن و 46 نفر نیز حافظ 20 جزء مدارس شبانه‌روزی حفظ قرآن هستند.

حجت‌الاسلام علی‌رضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، در تشریح برنامه‌های پانزدهمین جشنواره فارغ‌التحفیظی حافظان كل قرآن این مؤسسه گفت: در این از 203 حافظ كل قرآن و 46 حافظ 20 جزء مدارس شبانه‌روزی تخصصی حفظ و تفسیر یكساله قرآن كریم بیت‌الاحزان تجلیل به عمل خواهد آمد.
وی با بیان اینكه این مراسم در روز پنج‌شنبه، 25 شهریورماه جاری در شهرستان استهبان برگزار می‌شود، افزود: مراسم مذكور از ساعت 9 صبح در سالن سیدالشهدای دانشگاه آزاد اسلامی استهبان برگزار خواهد شد كه در آن آیت‌الله حاج‌ابوالقاسم، حافظ كل قرآن و داور بین‌المللی و عضو مجلس خبرگان رهبری سخنرانی خواهند كرد.

تجلیل از 50 نفر از اساتید حافظان قرآن

شاهسونی، سخنرانی امام جمعه استهبان و ارائه گزارش مدیر مؤسسه را از دیگر برنامه‌های این مراسم عنوان كرد و گفت: در این مراسم علاوه بر تجلیل از 250 حافظ قرآن از حدود 50 نفر از اساتید و معلمان این حافظان قرآن نیز تجلیل به عمل می‌آید.
عضو بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن، اجرای شعر قرآنی به زبان لاتین و عربی توسط حفاظ آمریكایی كه در مدارس شبانه‌روزی حفظ قرآن بیت‌الاحزان مشغول به حفظ كل قرآن كریم هستند، تلاوت قرآن توسط سلمانیان از حافظان كل قرآن مؤسسه، را از دیگر برنامه‌های این مراسم برشمرد و گفت: در این مراسم از محمدزاده،‌ مدیر شبكه قرآن سیما نیز دعوت به عمل آمده است.
وی با تصریح اینكه جایزه امسال ما به حافظان كل قرآن كریم بیت‌الاحزان سفر به عتبات عالیات است، گفت: از مسئولان دارالقرآن حرم امام حسین(ع) نیز برای حضور در این مراسم دعوت به عمل آمده است ضمن اینكه اطعام قرآنی نیز برای 5 هزار نفر صورت خواهد گرفت.

برگزاری اختتامیه دومین طرح ملی رحله
شاهسونی با بیان اینكه در این مراسم دومین اختتامیه طرح ملی رحله نیز برگزار خواهد شد، گفت: این طرح در سال جاری در 38 نقطه كشور اجرا شد و قریب 2600 نفر در آن ثبت نام كردند و بعد از انجام مراحل مختلف و آزمون‌ها قریب 1650 نفر طی این طرح موفق به حفظ 2 تا 4 جزء قرآن كریم شدند.
captcha